Δημοσιογραφικές πληροφορίες για αποχώρηση Ακιντζί από τις συνομιλίες

Δημοσιογραφικές πληροφορίες για αποχώρηση Ακιντζί από τις συνομιλίες

Δημοσιογραφικές πληροφορίες της «Καθημερινής» που επικαλείται Τουρκοκυπριακές πηγές, κάνουν λόγο για σκέψεις προσωρινής αποχώρησης του Μουσταφά Ακιντζί από τις συνομιλίες.

Ο λόγος είναι η νομοθεσία που ψήφισε η ολομέλεια της Βουλής αναφορικά με την διδασκαλεία στα σχολεία του Ενωτικού δημοψηφίσματος του 1950.

Το δημοσίευμα ωστόσο σημειώνει ότι οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονται από την Τ/κ πλευρά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Τ/κ κόμματα και ο Τύπος αντέδρασαν έντονα στην απόφαση της Κυπριακής βουλής να υιοθετήσει την εν λόγω τροπολογία του ΕΛΑΜ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Σε ετοιμότητα τα ΗΕ για το αδιέξοδο: Οι 4 πυλώνες της ΟΥΝΦΙΚΥΠ και το ραντεβού του Απριλίου

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι έτοιμα να διευκολύνουν οποιαδήποτε συνάντηση, ανά πάσα στιγμή, δήλωσε την Παρασκευή ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο Χασίμ Ντιάν, μετά από συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE