Δημοσιογραφικές πληροφορίες για αποχώρηση Ακιντζί από τις συνομιλίες

Δημοσιογραφικές πληροφορίες για αποχώρηση Ακιντζί από τις συνομιλίες

Δημοσιογραφικές πληροφορίες της «Καθημερινής» που επικαλείται Τουρκοκυπριακές πηγές, κάνουν λόγο για σκέψεις προσωρινής αποχώρησης του Μουσταφά Ακιντζί από τις συνομιλίες.

Ο λόγος είναι η νομοθεσία που ψήφισε η ολομέλεια της Βουλής αναφορικά με την διδασκαλεία στα σχολεία του Ενωτικού δημοψηφίσματος του 1950.

Το δημοσίευμα ωστόσο σημειώνει ότι οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονται από την Τ/κ πλευρά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Τ/κ κόμματα και ο Τύπος αντέδρασαν έντονα στην απόφαση της Κυπριακής βουλής να υιοθετήσει την εν λόγω τροπολογία του ΕΛΑΜ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Επιτροπή Θεσμών: Ζητά ολόκληρο το πόρισμα για το Videogate – Καλείται ο Ανδρέας Πασχαλίδης στην έκτακτη συνεδρία

Έκτακτη συνεδρία για την υπόθεση του Videogate και το πόρισμα του ποινικού ανακριτή Ανδρέα Πασχαλίδη θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή, 31 Ιουλίου, η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Θεσμών, Αξιών και Επιτρόπου Διοικήσεως, με στόχο να εξετάσει το σύνολο της ανακριτικής διαδικασίας και τα συμπεράσματα της έρευνας, ενώ θα ζητηθεί και η κατάθεση ολόκληρου του πορίσματος στη Βουλή.

BEST OF TOTHEMAONLINE