Δημοσιογραφικές πληροφορίες για αποχώρηση Ακιντζί από τις συνομιλίες

Δημοσιογραφικές πληροφορίες για αποχώρηση Ακιντζί από τις συνομιλίες

Δημοσιογραφικές πληροφορίες της «Καθημερινής» που επικαλείται Τουρκοκυπριακές πηγές, κάνουν λόγο για σκέψεις προσωρινής αποχώρησης του Μουσταφά Ακιντζί από τις συνομιλίες.

Ο λόγος είναι η νομοθεσία που ψήφισε η ολομέλεια της Βουλής αναφορικά με την διδασκαλεία στα σχολεία του Ενωτικού δημοψηφίσματος του 1950.

Το δημοσίευμα ωστόσο σημειώνει ότι οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονται από την Τ/κ πλευρά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Τ/κ κόμματα και ο Τύπος αντέδρασαν έντονα στην απόφαση της Κυπριακής βουλής να υιοθετήσει την εν λόγω τροπολογία του ΕΛΑΜ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αποδέσμευσε το κονδύλι η Βουλή: Τι απάντησε ο Χριστοδουλίδης για το προεδρικό όχημα

Αποδέσμευσε το κονδύλι η Βουλή: Τι απάντησε ο Χριστοδουλίδης για το προεδρικό όχημα

Στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει η Κυβέρνηση για να αλλάξει τη χώρα, αλλά και στην πολύ σημαντική εβδομάδα επαφών του Προέδρου της Δημοκρατίας, αναφέρθηκε ο ίδιος ο Πρόεδρος κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του απόψε στους δημοσιογράφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE