Δημοσιογραφικές πληροφορίες για αποχώρηση Ακιντζί από τις συνομιλίες

Δημοσιογραφικές πληροφορίες για αποχώρηση Ακιντζί από τις συνομιλίες

Δημοσιογραφικές πληροφορίες της «Καθημερινής» που επικαλείται Τουρκοκυπριακές πηγές, κάνουν λόγο για σκέψεις προσωρινής αποχώρησης του Μουσταφά Ακιντζί από τις συνομιλίες.

Ο λόγος είναι η νομοθεσία που ψήφισε η ολομέλεια της Βουλής αναφορικά με την διδασκαλεία στα σχολεία του Ενωτικού δημοψηφίσματος του 1950.

Το δημοσίευμα ωστόσο σημειώνει ότι οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονται από την Τ/κ πλευρά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Τ/κ κόμματα και ο Τύπος αντέδρασαν έντονα στην απόφαση της Κυπριακής βουλής να υιοθετήσει την εν λόγω τροπολογία του ΕΛΑΜ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE