ΚΥΠΡΟΣ-ΦΥΛΑΚΕΣ: Ένας 22χρονος άντρας στην πτέρυγα γυναικών – Το αλλόκοτο της υπόθεσης

ΚΥΠΡΟΣ-ΦΥΛΑΚΕΣ: Ένας 22χρονος άντρας στην πτέρυγα γυναικών – Το αλλόκοτο της υπόθεσης

Κάποιες φορές, τα φαινόμενα απατούν και αυτό φαίνεται να συμβαίνει σ’ αυτή την περίπτωση.

Ένας αρρενωπός νεαρός άνδρας, συνελήφθη για πλαστογραφημένες θεωρήσεις εισόδου και τέθηκε υπό κράτηση μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση.

Ο 22χρονος που κατάγεται από το Ιράν, σύμφωνα με τον «Πολίτη», όταν αποφασίστηκε η προφυλάκισή του, αποκάλυψε πως είναι γυναίκα και βρίσκεται σε διαδικασία αλλαγής φύλου και εκ των πραγμάτων δημιουργήθηκε θέμα για το που θα κρατηθεί.

Ο Ιρανός που γεννήθηκε γυναίκα, έφτασε στις ελεύθερες περιοχές από τα κατεχόμενα και κατά τον έλεγχο στο οδόφραγμα διαπιστώθηκε ότι στο διαβατήριο του, υπήρχαν δύο πλαστές θεωρήσεις εισόδου της Βρετανίας και της Γερμανίας, γι’ αυτό και συνελήφθη.

Κατά την μεταφορά του 22χρονου στη φυλακή, τέθηκε το θέμα του φύλου και τη λύση έδωσαν οι κανονισμοί των φυλακών, έτσι παρά το μούσι και τα ανδρικά χαρακτηριστικά του, βιολογικά είναι γυναίκα και ως εκ τούτο κρατήθηκε στην πτέρυγα 3 των, δηλαδή των γυναικών. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE