Η ιστορική φωτογραφία του Ρ. Ερωτοκρίτου λίγο πριν μπει στη φυλακή - Ποζάρει στον φακό με πικρό χαμόγελο, σχηματίζοντας το σήμα της νίκης

Η ιστορική φωτογραφία του Ρ. Ερωτοκρίτου λίγο πριν μπει στη φυλακή - Ποζάρει στον φακό με πικρό χαμόγελο, σχηματίζοντας το σήμα της νίκης

Μια εικόνα χίλιες λέξεις λένε και μάλλον έτσι θα είναι.

Ο πρώην ισχυρός άντρας της πολιτικής σκηνής και  δικαστικής εξουσίας, Ρίκκος Ερωτοκρίτου, κρίθηκε ένοχος και προφυλακίστηκε για 3,5 χρόνια, την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017, από τριμελές Κακουργιοδικείο Λευκωσίας.

Ο ίδιος είχε διάφορες εναλλαγές συναισθημάτων στο τρόπο που αντέδρασε κατά την δικάσιμο. Αρχικά όταν άκουσε την ποινή καταδίκης του με ύφος ειρωνικό, ευχαρίστησε τους δικαστές.

Ακολούθως, έξω από την δικαστική αίθουσα αγκάλιασε τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η πιο κοντινή όμως φωτογραφία που αποτυπώνει καθαρά το πρόσωπο του Ρίκκου και τις εκφράσεις του ήταν αυτή που δημοσιοποίησε η εφημερίδα «Πολίτης».

Ο ίδιος έχοντας στο πλευρό του την στενή του συνεργάτιδα, Ελπίδα Παυλίδου Μενελάου, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με ένα πικρό χαμόγελο, σχηματίζοντας το σήμα της νίκης με τα δυο δάκτυλα του χεριού, λίγο μετά την απόφαση του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας για φυλάκιση του. 

Η εν λόγω φωτογραφία μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ιστορική αφού ήταν ίσως η τελευταία πριν ο ίδιος περάσει το κατώφλι τον Κεντρικών Φυλακών.

Δείτε την φωτογραφία από την εφημερίδα «Πολίτης»:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: Τις επόμενες μέρες ευελπιστούμε να έχουμε ανακοινώσεις που θα βοηθήσουν

ΠτΔ για Κυπριακό: Τις επόμενες μέρες ευελπιστούμε να έχουμε ανακοινώσεις που θα βοηθήσουν

Έχω υποσχεθεί στον κυπριακό λαό ότι θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να δημιουργηθούν οι συνθήκες επανέναρξης των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν κάποιες ανακοινώσεις προς αυτή την κατεύθυνση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE