ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Αποφάσισε το δικαστήριο για τον Τερζιάν μετά από 20 χρόνια – Είχε πεθάνει σε τροχαίο στην Πέτρα του Ρωμιού (4/11/1998)

Αποφάσισε το δικαστήριο για τον Τερζιάν μετά από 20 χρόνια – Είχε πεθάνει σε τροχαίο στην Πέτρα του Ρωμιού (4/11/1998)

Έκλεισε μετά από μια 20ετία η υπόθεση αγωγής των αδελφών του Βαχάν Τερζιάν κατά ασφαλιστικής εταιρείας...

Το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε να δικαιώσει την ασφαλιστική εταιρεία και να μην αποζημιώσει με 500.000 λίρες τα αδέλφια του που αξιούσαν το πιο πάνω ποσό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Φιλελευθέρου» (10/04), η αγωγή που είχαν κάνει τα αδέλφια του παλιού υπερπρωταθλητή του ράλι, είχε απορριφθεί από το Επαρχιακό Δικαστήριο τον Απρίλιο του 2010.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο θρύλος του κυπριακού ράλι Βαχάν Τερζιάν, έτρεξε για πρώτη φορά ανήλικος στους αγώνες με το αυτοκίνητο της μητέρας του! Πώς έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητικό δυστύχημα... 

Η ασφαλιστική εταιρεία είχε προβάλει τη θέση ότι το  ασφαλιστήριο συμβόλαιο που είχε παρουσιαστεί ήταν προϊόν πλαστότητας. Γινόταν λόγος από πλευράς της ότι είχε καταρτιστεί από τον αποβιώσαντα κατόπιν συνωμοσίας με τότε αντιπρόσωπό τους στο πλαίσιο σχεδίου καταδολίευσής τους.

Πρωτόδικα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του «Φιλελευθέρου», είχε τεθεί και ο ισχυρισμός της ασφαλιστικής περί αυτοκτονίας. Το Δικαστήριο είχε αποφανθεί ότι «ενώπιόν του ετέθησαν αρκετά στοιχεία, όπως η κακή οικονομική κατάστασή του, η προσπάθεια του εξασφάλισης όσο το δυνατό περισσοτέρων ασφαλειών σε μικρό χρονικό διάστημα διά μεγάλα ποσά και η δεινή ικανότητα οδήγησής του, τα οποία ενδεχομένως να οδηγούν προς την κατεύθυνση αυτή, αλλά ασφαλώς δεν μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα με το υλικό αυτό».

Το Εφετείο έκρινε ότι «ορθά το Δικαστήριο κινούμενο εντός των δικογραφημένων θέσεων κατέληξε στη βάση της ενώπιον του αποδεκτής μαρτυρίας, αυτής των εφεσιβλήτων (σ.σ. της Ασφαλιστικής), ότι δεν υφίστατο έγκυρο ασφαλιστήριο συμβόλαιο».

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου» στην ηλεκτρονική του έκδοση

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top