Ρουκέτα προς Τουρκικά στρατεύματα εκτόξευσε παράρτημα του ΡΚΚ – 12 στρατιώτες νεκροί

Ρουκέτα προς Τουρκικά στρατεύματα εκτόξευσε παράρτημα του ΡΚΚ – 12 στρατιώτες νεκροί

Δώδεκα νεκροί από ρουκέτα παραρτήματος του ΡΚΚ στην Τουρκία.

Το ΗΡG, στρατιωτική οργάνωση, παράρτημα του ΡΚΚ, ανέλαβε την ευθύνη για τον θάνατο 12 Τούρκων στρατιωτών.

Οι στρατιώτες έπεσαν νεκροί από επιθέσεις της στρατιωτικής οργάνωσης στις 25 και 26 Απριλίου. 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του HPG, η επίθεση σημειώθηκε στην ανατολική Τουρκία όπου με ρουκέτα έπληξαν στρατιωτικό καταυλισμό στην περιοχή Sex Cuma και στις 25 Απριλίου σκότωσαν 25 στρατιώτες. 

Στις 26 Απριλίου, ξανά με επίθεση ρουκέτας, έπληξαν στρατεύματα στην περιοχή Hizan, με απολογισμό 2 νεκρούς Τούρκους στρατιώτες. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE