ΕΛΛΑΔΑ

Κύκλωμα πίσω από την εξαφάνιση της 18χρονης Ελένης – Ιστορία βγαλμένη από ταινία

Κύκλωμα πίσω από την εξαφάνιση της 18χρονης Ελένης – Ιστορία βγαλμένη από ταινία

Μια υπόθεση που θυμίζει σενάριο κινηματογραφικής ταινίας ερεύνησε η Ελληνική τηλεοπτική εκπομπή «Τούνελ» την Παρασκευή 5 Μαΐου.

Ηρωίδα του νέου θρίλερ η Ελένη Ευσταθιάδη 18 μόλις χρόνων,  που εξαφανίστηκε από τα επείγοντα του Αττικού νοσοκομείου το Σάββατο 21 Ιανουαρίου.

Ο πατέρας της Δημήτρης Ευσταθιάδης που βρέθηκε στο στούντιο του «Τούνελ», μίλησε για τα στοιχεία που κατάφερε να συγκεντρώσει με δυσκολία και που  οδηγούν σε ένα σκληρό κύκλωμα…

Η μονάδα εξωτερικών ερευνών του «Τούνελ» βρέθηκε στο σημείο της Αχαρνών όπου οδηγήθηκε τη νύχτα της εξαφάνισης η αγνοούμενη Ελένη. Το μπερδεμένο κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται και τα όσα ήρθαν στο φως είναι αποκαλυπτικά.

Όπλα, ναρκωτικά, κοπέλες σε προσωπικές στιγμές στο Facebook

Την κοπέλα φαίνεται να παρέλαβε ένας Πακιστανός που κυκλοφορεί με το παρατσούκλι Σαχ Μαξούτ.

Στο Facebook χρησιμοποιεί ένα άλλο ψευδώνυμο και η σελίδα του, προκάλεσε ανατριχίλα…

Όπλα, ναρκωτικά, πακέτα με χρηματικά ποσά, κοπέλες σε προσωπικές στιγμές, αλλά και αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. φαίνονται απροκάλυπτα στο σοκαριστικό προφίλ του.

Υπήρχε και η φωτογραφία της αγνοούμενης Ελένης. Η ίδια φαινόταν να είχε σχολιάσει ότι ήταν στο νοσοκομείο και ότι θα γυρνούσε στο σπίτι της, αλλά ο τρόπος γραφής δεν ήταν ο δικός της σύμφωνα με τον πατέρα της.

Μετά τα όσα ήρθαν στο φως, η δικηγόρος της οικογένειας Βούλα Δημητριάδου, ανέφερε θα ενημερώσει την Εισαγγελέα Ανηλίκων για περαιτέρω έρευνα.

Η εξαφάνιση της όμορφης Ελένης,  κρύβει  ένα οικογενειακό δράμα. Ο πατέρας  την μεγάλωσε μόνος του μετά τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας της. Μέρα – νύχτα οργώνει την Αθήνα για να την βρει,  με τη φωτογραφία της στα χέρια του.

Aπό News247

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top