ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Club Zoo: Έμεινε ανάπηρος όταν έπεσε από τον ανελκυστήρα – Τον δικαίωσε το Ανώτατο – «Απένταροι» δηλώνουν οι τότε ιδιοκτήτες

Club Zoo: Έμεινε ανάπηρος όταν έπεσε από τον ανελκυστήρα – Τον δικαίωσε το Ανώτατο – «Απένταροι» δηλώνουν οι τότε ιδιοκτήτες

Απένταροι δηλώνουν οι παλιοί ιδιοκτήτες του γνωστού club Zoo στη Λευκωσία μετά την απόφαση του Ανωτάτου δικαστηρίου να καταβάλουν αποζημιώσεις ύψους 735.000 ευρώ στον ενάγοντα Κύπρο Ξενοφώντος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πολίτης», οι ιδιοκτήτες που διηύθυναν το 2003 το εν λόγω  νυχτερινό κέντρο, Ντίνος Κλεάνθους και Κώστας Νεοφυτίδης  ισχυρίζονται ότι αδυνατούν να καταβάλουν την αποζημίωση στον Κύπρο Ξενοφώντος.

Στις 16 Μαρτίου 2003 ο Ξενοφώντος, έπεσε στο πηγάδι του ανελκυστήρα από ύψος 17 μέτρων.

Αποτέλεσμα της πτώσης, ήταν ο 26χρονος τότε Ξενοφώντος, να μείνει 100% ανάπηρος χωρίς να είναι σε θέση να εργαστεί. Ο ίδιος αναγκάζεται όπως προσθέτει το δημοσίευμα, να διαμένει από τότε με την οικογένεια του λαμβάνοντας ένα επίδομα αναπηρίας της τάξης των 500 ευρώ.

Στις 15 Δεκεμβρίου 2016, το Ανώτατο ανέτρεψε την αθωωτική απόφαση του πρωτόδικου δικαστηρίου για τους τότε διευθυντές της επιχείρησης.

Σύμφωνα με την απόφαση, τις αποζημιώσεις πρέπει να πληρώσουν οι Ντίνος Κλεάνθους και Κώστας Νεοφυτίδης αλλά η απάντηση τους είναι: «Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος».  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Νεαρός έπεσε σε κενό ανελκυστήρα πασίγνωστου κλαμπ και τραυματίστηκε σοβαρά – Η απόφαση του δικαστηρίου

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top