ΑΓΙΟΣ ΔΟΜΕΤΙΟΣ: Τρεις μήνες φυλάκιση για ένα σάντουιτς και πέντε ευρώ

ΑΓΙΟΣ ΔΟΜΕΤΙΟΣ: Τρεις μήνες φυλάκιση για ένα σάντουιτς και πέντε ευρώ

Τρεις μήνες φυλάκιση επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας σε 23χρονο ο οποίος είχε κλέψει σάντουιτς από ντελιβερά αφού πρώτα τον γρονθοκόπησε, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

Ο 23χρονος από την Βουλγαρία το βράδυ της 19ης Δεκεμβρίου 2016 γρονθοκόπησε μαζί με ακόμη ένα πρόσωπο ντελιβερά από το Πακιστάν.

Ο καταδικασθέντας του τηλεφώνησε για να του παραδώσει τέσσερα σάντουιτς και όταν αυτός αφίχθη στο σημείο ξυλοφορτώθηκε για να του ληστέψουν τέσσερα σάντουιτς και πέντε ευρώ.

Στη συνέχεια προέκυψε μαρτυρία κατά του 23χρονου ο οποίος συνελήφθη και καταδικάστηκε την Τετάρτη 10/5  σε τρεις μήνες φυλακή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΑΓΙΟΣ ΔΟΜΕΤΙΟΣ: Περίμεναν τον ντελιβερά στο σκοτάδι – Τον χτύπησαν στο κεφάλι και του άρπαξαν την παραγγελία

 

ΑΓΙΟΣ ΔΟΜΕΤΙΟΣ: Συνελήφθη ύποπτος για την κλοπή τεσσάρων σάντουιτς – Είχαν δείρει πρώτα τον ντελιβερά

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα επίθεση σε Αστυνομικούς - Νεαροί τους έριξαν πέτρες και αυγά - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους - Τι συνέβη

Νέα επίθεση σε Αστυνομικούς - Νεαροί τους έριξαν πέτρες και αυγά - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους - Τι συνέβη

Γύρω στις 9.20 το βράδυ χθες Παρασκευή [02/05], λήφθηκε πληροφορία που ανέφερε ότι, αριθμός νεαρών προσώπων έθεσαν φωτιά σε καλάθους σκουπιδιών, εντός του ποταμού στη Γερμασόγεια, στην περιοχή της οδού Χρίστου Κράνου.