ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Γράφεται ο τραγικός επίλογος της υπόθεση της Τζένης Χωματά – Η παράκληση της οικογένειάς της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Γράφεται ο τραγικός επίλογος της υπόθεση της Τζένης Χωματά – Η παράκληση της οικογένειάς της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην τελευταία της κατοικία μεταφέρεται η μητέρα των πέντε παιδιών που έχασε ξαφνικά τη ζωή της την Πέμπτη 11/5.

Κηδεύεται την Παρασκευή 12/5 η 39χρονη Τζένης Χωματά Οικονόμου από τη Σωτήρα και κάτοικο Παραλιμνίου.

Η κηδεία της πραγματοποιείται στις 16:30 το απόγευμα της Παρασκευής στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Παραλίμνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Απεβίωσε 39χρονη μητέρα πέντε παιδιών - Γέννησε στο Μακάρειο

Η οικογένεια δέχεται συλλυπητήρια από τις 15:30 μέχρι τις 16:30, ενώ παράκλησή της είναι αντί στεφάνων να γίνουν εισφορές για τα πέντε παιδιά που καταλείπει. 

Υπενθυμίζουμε πως η 39χρονη γυναίκα έχασε ξαφνικά τη ζωή της το πρωινό της Πέμπτης 11/5. Η 39χρονη Τζένη γέννησε το πέμπτο παιδί της την Δευτέρα 1η Μαΐου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Η παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη-δύο μόλις εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου- για την ανάγκη ξεκάθαρων ιδεολογικοπολιτικών θέσεων, δεν πέρασε απαρατήρητη στα πολιτικά επιτελεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE