ΑΠΑΓΩΓΗ 4ΧΡΟΝΗΣ: «Έφυγαν με κότερο από την Κερύνεια»

ΑΠΑΓΩΓΗ 4ΧΡΟΝΗΣ: «Έφυγαν με κότερο από την Κερύνεια»

Νέες πληροφορίες έχει συλλέξει η Αστυνομία, καθώς συνεχίζονται ακόμα οι εξετάσεις, γύρω από την υπόθεση απαγωγής της 4χρονης Μαρι- Ελένης από τον Νορβηγό πατέρα της.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πολίτης», ισχυρισμούς για τα σχέδια του Νορβηγού καταζητούμενου πατέρα, φέρεται να εξέφρασε ο 46χρονος που τελεί υπό κράτηση, καθώς ήταν ο οδηγός του οχήματος με το οποίο έγινε η απαγωγή.

Ο 46χρονος, φέρεται να είπε στους ανακριτές ότι ο πατέρας της 4χρονης, σχεδίαζε να περάσει από τις ελεύθερες περιοχές στα κατεχόμενα και να φύγει με κότερο από την Κερύνεια προς το Καστελόριζο. Ενώ, από εκεί σχεδίαζε να ανεφοδιαστεί και να κατευθυνθεί προς την Ιταλία, με σκοπό να συνεχίσει και να φτάσει τελικά στην Νορβηγία.

Οι ισχυρισμοί του 46χρονου, δεν είναι απόλυτα σίγουρο αν είναι πραγματικές πληροφορίες, γι’ αυτό και οι ανακριτές είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Ενώ να σημειωθεί ότι, ο 46χρονος που είναι και χρήστης ναρκωτικών, γενικότερα δεν συνεργάζεται με τους ανακριτές.

*φωτογραφία από «Πολίτη»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

Οι εσωτερικές δημοσκοπήσεις σπάνια αλλάζουν την πραγματικότητα. Πολύ συχνότερα, όμως, αποκαλύπτουν προς ποια κατεύθυνση αρχίζει να κινείται. Δεν αποτελούν πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE