Βουλευτικές Εκλογές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ στη μάχη της πρωτιάς- ΕΛΑΜ για την τρίτη θέση- Άλμα και Άμεση Δημοκρατία διαμορφώνουν νέα δεδομένα
Οι βουλευτικές εκλογές του 2026 προμηνύονται ως ένα κομβικό σημείο για την κυπριακή πολιτική σκηνή.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έχει γίνει στο ΤΑΕ Λεμεσού, από τον 35χρονο επιχειρηματία από την Κρήτη, ανέφερε πως μεταξύ του χρονικού διαστήματος 12/7 μέχρι 28/08/2016, μετά από προφορική συμφωνία που είχε, πλήρωσε έναντι αποδείξεων σε μετρητά σε τρεις δόσεις τον ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ σε άντρα από τον Αζερμπαϊτζάν.
Μάλιστα, όπως ισχυρίζεται η συμφωνία τους αφορούσε την παραχώρηση μέτοχων σε αναμενομένη επένδυση ανέγερσης ξενοδοχειακών μονάδων στην Κύπρο.
Σύμφωνα με τον Κρητικό επιχειρηματία, από το τέλος του Οκτωβρίου του 2016 , ο άντρας από το Αζερμπαϊτζάν σταμάτησε να επικοινωνεί μαζί του.
Ο τελευταίος μη έχοντας άλλη επιλογή μετέβη τον Απρίλιο του 2017 στο Αζερμπαϊτζάν για να τον εντοπίσει.
Ο 35χρονος πληροφορήθηκε από άλλα πρόσωπο πως ο 53χρονος άντρας τον εξαπάτησε ενώ οφείλει και σε άλλα πρόσωπα μεγάλα χρηματικά ποσά.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




