ΠΑΡΑ-THEMA

Απολλωνίστας κάθισε στην κερκίδα του ΑΠΟΕΛ και παρακολούθησε μέχρι και την φιέστα — Απέναντι όμως υπήρχε μια άλλη εικόνα

Απολλωνίστας κάθισε στην κερκίδα του ΑΠΟΕΛ και παρακολούθησε μέχρι και την φιέστα — Απέναντι όμως υπήρχε μια άλλη εικόνα

Σε άλλες χώρες, πιο ευρωπαϊκές από την Κύπρο κάτι τέτοιο δεν θα αποτελούσε είδηση ωστόσο στο νησί μας είναι κάτι που δεν συνηθίζεται.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Φίλαθλος του Απόλλωνα μαζί με την οικογένεια του επισκέφθηκε το ΓΣΠ και επέλεξε να καθίσει στην Δυτική κερκίδα μαζί με τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ.

Μαζί του καθόταν άλλη μια φιλική του οικογένεια που ήταν φίλαθλοι της ομάδας της Λευκωσίας. Δυο φίλοι λοιπόν, οικογενειάρχες γύρω στα 40, ο ένας ΑΠΟΕΛ κι ο άλλος Απόλλων στην ίδια κερκίδα.

Ο φίλαθλος του Απόλλωνα χωρίς να προκαλεί συζητούσε με το φιλικό του πρόσωπο την εξέλιξη του αγώνα σημειώνοντας ότι είναι σημαντικό για την ομάδα του να κερδίσει για να εξασφαλίσει την προνομιακή δεύτερη θέση.

Δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό και ο ένας σεβόταν την άποψη του άλλου με τα παιδάκια τους να παίζουν μαζί επάνω στην κερκίδα.

Μάλιστα ο ίδιος παρά την ισοπαλία έμεινε μέχρι το τέλος με την οικογένεια του στο γήπεδο και παρακολούθησαν μαζί ολόκληρη την φιέστα του ΑΠΟΕΛ, τους πανηγυρισμούς, τα πυροτεχνήματα και την συναυλία των Onirama.

Λίγο πριν αρχίσει η φιέστα, απέναντι ακριβώς στην ανατολική κερκίδα όπου βρίσκονταν οι «πορτοκαλί» αντάλλασαν βρισιές και μερικές φωτοβολίδες με τους λιγοστούς φιλάθλους του Απόλλωνα που αποχωρούσαν από την βόρεια κερκίδα.

Δυο διαφορετικές εικόνες στο ίδιο γήπεδο. Δυο εικόνες που υπάρχουν μέσα στην κοινωνία. Αυτή των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων κι η άλλη των κάφρων.

Το ζήτημα είναι ποιες από τις δυο θέλουμε να επικρατήσουν στα κυπριακά γήπεδα; Όλοι στην ίδια χώρα ζούμε, με τα ίδια προβλήματα τους ίδιους φόβους, τα ίδια όνειρα για εμάς και τα παιδιά μας. 

Ασφαλώς και δεν θα είμαστε όλοι με την ίδια ομάδα ή το ίδιο κόμμα, όμως το να συζητάμε και να διαφωνούμε σε κόσμια πλαίσια είναι ένα και το να πετροβολούμε αλλήλους είναι κάτι άλλο.

Αυτά προς προβληματισμό διότι την Τετάρτη 24/5 θα διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου Κύπρου μεταξύ των ίδιων ομάδων κι ο οποίος πρέπει να είναι γιορτή και όχι πόλεμος… 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top