Παύλος Μυλωνάς: «Η νέα πλατφόρμα δεν είναι κομματικός σχηματισμός»

Παύλος Μυλωνάς: «Η νέα πλατφόρμα δεν είναι κομματικός σχηματισμός»

Ομάδα ενεργών πολιτών που συλλογικά θα επιχειρήσουν το δύσκολο, είναι η νέα πλατφόρμα, και όχι κομματικός σχηματισμός, δηλώνει ο Βουλευτής Παύλος Μυλωνάς.

Διαβάστε επίσης: Ίδρυση νέας πλατφόρμας πολιτών – Διαβάστε ποια είναι τα μέλη της Συντονιστικής Γραμματείας

Συγκεκριμένα, ο ανεξάρτητος Βουλευτής, μίλησε στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» για την νέα πλατφόρμα, εξηγώντας τι ακριβώς επιχειρεί.

Μαζί με τους υπόλοιπους αποχωρήσαντες από την Συμμαχία Πολιτών και σε συνεργασία με άλλα οργανωμένα σύνολα, ο Παύλος Μυλωνάς, προχώρησε στην εξαγγελία της νέας πολιτικής πλατφόρμας.

«Αντικατοχικός αγώνας, αποτροπή των πολιτών στο Κυπριακό που μετατρέπουν την πατρίδα μας σε τουρκικό προτεκτοράτο διακινδυνεύοντας την επιβίωση των Ελλήνων σε αυτό το νησί», δηλώνει ως στόχους και σκοπούς της πλατφόρμας.

«Στο κομμάτι της διακυβέρνησης, τα πράγματα είναι επίσης τραγικά και πρέπει να αλλάξουν. Διεφθαρμένοι και συνεργάτες τους δεν μπορούν να συνεχίσουν παρασιτικά να λειτουργούν σε βάρος του λαού», πρόσθεσε.

Τονίζει επίσης πως με την πρωτοβουλία αυτή, θα επιδιώξουν τη διάνοιξη διαύλων επικοινωνίας με τους πολίτες σε μια συλλογική προσπάθεια για αλλαγή.

«Πιστεύουμε ότι η αλλαγή πρέπει να ξεκινήσει από κάτω, από τον λαό», σημειώνει, ενώ προσθέτει, «δεν πιστεύουμε στους σωτήρες και στους θεόσταλτους ηγέτες»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο 70χρονος εργάτης Σάββας Ιωάννου, από την Πάφο, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, ενώ εκτελούσε εργασίες σήμανσης του δρόμου, μαζί με συναδέλφους του.

BEST OF TOTHEMAONLINE