Στην τελική ευθεία για τη Γενεύη 2 – Το αδιέξοδο και ο ρόλος Κοτζιά

Στην τελική ευθεία για τη Γενεύη 2 – Το αδιέξοδο και ο ρόλος Κοτζιά

Ο κ. Έιντε επιστρέφει την Πέμπτη 15/6 στην Κύπρο και η διαδικασία προετοιμασίας για τη δεύτερη διάσκεψη στη Γενεύη, μπαίνει στην τελική ευθεία.

Ενόψει της διάσκεψης, οι δύο πλευρές μπαίνουν στα χαρακώματα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο «Πολίτης», αφού η τουρκοκυπριακή πλευρά κατηγορεί την Ελληνοκυπριακή, ότι η επιμονή της σε μηδενικές εγγυήσεις και στρατεύματα, είναι αδιέξοδη.

Η Ελληνοκυπριακή πλευρά πάντως, για την ώρα, φαίνεται να τηρεί στάση αναμονής, ενόψει και του εγγράφου του κ. Έιντε, τον ρόλο όμως της κατάθεσης των «κόκκινων γραμμών», δείχνει να τον αναλαμβάνει εκ νέου ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας, Νίκος Κοτζιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ονειρεύτηκα να γίνω ΠτΔ- «Αυτή ήταν η πιο δύσκολη νύχτα της Προεδρίας μου»

VIDEO - Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ονειρεύτηκα να γίνω ΠτΔ- «Αυτή ήταν η πιο δύσκολη νύχτα της Προεδρίας μου»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην εκπομπή «Τετ α τετ» του Τάσου Τρύφωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE