ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: «Διάβαζα τον καφέ σε διάφορες γυναίκες αλλά …για πλάκα»

ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: «Διάβαζα τον καφέ σε διάφορες γυναίκες αλλά …για πλάκα»

Η 38χρονη άνεργη-Μέντιουμ από την Αραδίππου, συνελήφθη την Τετάρτη 14/5 και ανακρίθηκε από τις Αρχές.

Διαβάστε επίσης: Αραδίππου: Δεν προέβλεψε τη σύλληψη της 38χρονη μέντιουμ – Έδινε ξόρκια με αμοιβή 2 χιλιάρικα

Συγκεκριμένα, μετά από καταγγελία που προέκυψε εναντίον της, η 38χρονη συνελήφθη και ανακρίθηκε, ωστόσο αρνήθηκε κάθε ανάμειξη στην υπόθεση, που διερευνάται εναντίον της.

Όπως ισχυρίστηκε, σύμφωνα με τον «Πολίτη», παλιά διάβαζε τον καφέ σε διάφορες γυναίκες, αλλά… για πλάκα, όπως είπε.

Για συμπλήρωση των ανακρίσεων η Αστυνομία, σύμφωνα με την ιδία εφημερίδα, θα πάρει 25-30 καταθέσεις από το οικογενειακό και φιλικό της περιβάλλον, ενώ τα άτομα των οποίων οι αριθμοί τηλεφώνων βρέθηκαν στην ατζέντα της, θα κληθούν στην Αστυνομία, για καταθέσεις.

Διαβάστε επίσης: ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Πίσω από τα κάγκελα της φυλακής κατέληξε η 38χρονη μέντιουμ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE