Βόμβα στην κυπριακή tv! Συναινετικό το διαζύγιο Χουλιάρα - MEGAONE

Βόμβα στην κυπριακή tv! Συναινετικό το διαζύγιο Χουλιάρα - MEGAONE

Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού κάνει λόγο για κοινή απόφαση μετά από 9 χρόνια συνεργασίας.

Τελικά οι φήμες είχαν βάση και ο διευθυντής του καναλιού Γιώργος Χουλιάρας και το MEGAONE αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους καθώς την Πέμπτη, 15/6, έλυσαν την συνεργασία τους.

Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού: «Το MEGAONE και ο Γιώργος Χουλιάρας αποφάσισαν από κοινού στην ολοκλήρωση της συνεργασίας του Γιώργου Χουλιάρα από τη θέση του Διευθυντή Τηλεόρασης. Το MEGAONE ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή Τηλεόρασης για την πολύτιμη και καθοριστική συμβολή του στην εξέλιξη και εδραίωση του τηλεοπτικού καναλιού στην Κυπριακή κοινωνία επί εννέα χρόνια και του εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά επαγγελματικά του σχέδια.».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Την ώρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ανέβαινε στο βήμα της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η τουρκική πλευρά δεν επέλεξε να παραμείνει στην αίθουσα. Η θέση της τουρκικής αντιπροσωπείας έμεινε άδεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE