Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Απτά αποτελέσματα από την κυβερνητική πολιτική για το Στεγαστικό
Η πολιτική της Κυβέρνησης για το Στεγαστικό, ανέφερε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στηρίζεται σε ένα ολοκληρωμένο πλάνο και υπάρχουν απτά αποτελέσματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, γύρω στις 11:00 το πρωί της Κυριακής 25/06, η 17χρονη μεταφέρθηκε αναίσθητη από τους οικείους της στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.
Πάρα τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών, ήταν ήδη αργά, καθώς η 17χρονη απεβίωσε.
Όπως μας αναφέρθηκε αν και έπασχε από επιληψία, οι ιατροί αποφάνθηκαν πως η νεαρή δεν πέθανε από αυτή την αιτία.
Να σημειώσουμε πως πρόκειται για 17χρονη από την Βουλγαρία.
Αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια ενώ τα ακριβή αίτια θανάτου θα διαφανούν από την νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της ατυχής 17χρονης που θα γίνει την Δευτέρα 26/06.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




