Στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση 43χρονος - Εντοπίστηκε τραυματισμένος και μόνος στον παλιό δρόμο Πάφου- Λεμεσού

Στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση 43χρονος - Εντοπίστηκε τραυματισμένος και μόνος στον παλιό δρόμο Πάφου- Λεμεσού

Στην Εντατική Μονάδα Παρακολούθησης νοσηλεύεται 43χρονος μετά από τραυματισμό του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 43χρονος από το Βιετνάμ εντοπίστηκε το βράδυ της Δευτέρας 26/6 στον παλιό δρόμο Πάφου – Λεμεσού ξαπλωμένος στο δρόμο, ενώ δύο μέτρα πιο κάτω εντοπίστηκε το ποδήλατο του.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Κουκλιών μετέβησαν στην σκηνή και από εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν ότι δεν είχε σημειωθεί οποιαδήποτε σύγκρουση με όχημα. 

Ο 43χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου και κρατήθηκε για νοσηλεία στην Εντατική Μονάδα Παρακολούθησης. 

Η κατάσταση του χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Video: Υποδέχθηκαν με στρατιωτικές τιμές τον ΠτΔ στον Λίβανο - Ακολουθούν διευρυμένες συνομιλίες

Video: Υποδέχθηκαν με στρατιωτικές τιμές τον ΠτΔ στον Λίβανο - Ακολουθούν διευρυμένες συνομιλίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης έφθασε σήμερα στις 11.30πμ, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Βηρυτό, όπου τον υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Λιβάνου κ. Τζοζέφ Αούν, ενώ στρατιωτικό άγημα απέδιδε τιμές.

BEST OF TOTHEMAONLINE