Στη Γιουβέντους νεαρός άσσος της Νέας Σαλαμίνας

Στη Γιουβέντους νεαρός άσσος της Νέας Σαλαμίνας

Η Νέα Σαλαμίνα με ανακοίνωση της ενημερώνει, σχετικά για τον 16χρόνο ποδοσφαιριστή Θωμά Νικολάου, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τα δοκιμαστικά στην Ιταλία για χάρη της Juventus FC.

Δείτε αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει ότι ο δεκαεξάχρονος ποδοσφαιριστής μας Θωμάς Νικολάου, πέρασε με επιτυχία τα δοκιμαστικά στην Ιταλία για χάρη της Junentus FC και τον Δεκέμβριο θα παραβρευθεί ξανά στην Ιταλία κατόπιν επίσημης ειδοποίησης που έλαβε το σωματείο μας!

Ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής μας αγωνίζεται σε όλη την αριστερή πτέρυγα και είναι διεθνής με την εθνική μας ομάδα κάτω των 17.

Βρίσκεται στο ρόστερ της Ά ομάδας της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ και έχει υπογράψει το καλοκαίρι του 2017 πολυετές επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ευχόμαστε στον Θωμά πολλές τέτοιες επιτυχίες και να έχει ένα λαμπρό ποδοσφαιρικό μέλλον.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE