Signal Iduna Park φτιαγμένο… απο καφάσια μπύρας! (photo)

Signal Iduna Park φτιαγμένο… απο καφάσια μπύρας! (photo)

Μερικοί Γερμανοί φίλαθλοι σκέφτηκαν μια πρωτόγνωρη κατασκευή και την υλοποίησαν με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό.

Σε σούπερ μάρκετ στη Γερμανία φτιάχτηκε κάτι εξωπραγματικό και πανέξυπνο. Όπως είναι γνωστό, οι Γερμανοί είναι λάτρεις του ποδοσφαίρου και της μπύρας. Μάλιστα, της άφθονης μπύρας!

Γι’ αυτό είπαν να συνδυάσουν τις μεγάλες τους αυτές αγάπες με μια κατασκευή η οποία δεν έχει προηγούμενο. Έφτιαξαν την πρώτη μικρογραφία γηπέδου από καφάσια και μπύρες!

Φυσικά, υποστηρικτές της Ντόρτμουντ αφιέρωσαν χρόνο για την υπέροχη κατασκευή, αφού η γερμανική ομάδα διαθέτει τους πιο παθιασμένους οπαδούς της Ευρώπης.

Η κατασκευή περιλαμβάνει πάρα πολλά καφάσια με μπουκάλια από μπύρες που παραπέμπουν σε κερκίδες και στη μέση ένα γηπεδάκι τύπου Subbuteo.

Δείτε τη!

 

to10.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επίσημα στην κούρσα των Προεδρικών του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου – Εξήγγειλε υποψηφιότητα

Και επίσημα στην κούρσα των Προεδρικών του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου – Εξήγγειλε υποψηφιότητα

Την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξαγγέλλει ο τέως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.