Πρόδρομος Πετρίδης για Χαραλαμπίδη: «Έχει πολλά ακόμα να δώσει»

Πρόδρομος Πετρίδης για Χαραλαμπίδη: «Έχει πολλά ακόμα να δώσει»

Ο Προέδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, μέσα από τα social media, κάνει ειδική αναφορά στον Κωνσταντίνο Χαραλαμπίδη, ο οποίος το Σάββατο πήρε την απόφαση να σταματήσει από την ενεργό δράση και από το ποδόσφαιρο.

Δείτε τι έγραψε:

«Μεγάλος ποδοσφαιριστής, εξαιρετικός άνθρωπος, παντοτινός φίλος. Στη ποδοσφαιρική μας συνύπαρξη μένουν οι χαρές και οι τίτλοι. Ήρθε απλά το αγωνιστικό τέλος. Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης έχει πολλά ακόμα να δώσει στο ποδόσφαιρο.»

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε. 

BEST OF TOTHEMAONLINE