ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Θέλω να κάνω πολλά στο ποδόσφαιρο…»

«Θέλω να κάνω πολλά στο ποδόσφαιρο…»

Σε μέσω της πατρίδας του μίλησε ο Ούγγρος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Ρόλαντ Σαλάι.

Ο μεσοεπιθετικός της Λευκωσιάτικης ομάδας αγωνίστηκε για 25 λεπτά στο φιλικό της περασμένης Πέμπτης με το Λουξεμβούργο. Ο Ρόλαντ Σάλαι κλήθηκε να μιλήσει σε ΜΜΕ της πατρίδας του, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την παρουσία του στον ΑΠΟΕΛ και για τους μετέπειτα στόχους του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ούγγρου

Για το κλίμα στην Εθνική Ουγγαρίας μετά την ήττα από το Λουξεμβούργο: «Δεν είναι πολύ καλό το κλίμα στην ομάδα. Μια ήττα μας κλονίζει πάντα. Πρέπει να ξεπεράσουμε γρήγορα την αποτυχία. Την Τρίτη έχουμε ακόμη ένα αγώνα με την Κόστα Ρίκα, με τον οποίο κλείνουμε τη χρονιά. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Είσαι αγαπητός στην Κύπρο; «Όταν πήγα στην Κύπρο με υποδέχτηκαν όμορφα. Οι συμπαίκτες μου και οι οπαδοί (σ.σ του ΑΠΟΕΛ) προσπαθούν να με βοηθήσουν για να προσαρμοστώ. Μου αρέσει πραγματικά η ζωή στην Κύπρο. Επίσης, έχω την ευκαιρία να παίξω κάποια μεγάλα παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ».

Νοιώθεις ότι έχεις βελτιωθεί σαν παίκτης; «Νομίζω ότι έχω γίνει καλύτερος παίκτης. Η δυνατότητα να παίξω αντίπαλος με ομάδες όπως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια απίστευτη εμπειρία. Ελπίζω να μπορέσω κάποτε να παίξω ποδόσφαιρο σε τέτοιες καταπληκτικές ομάδες και σε αυτά τα καταπληκτικά γήπεδα. Θέλω να κάνω πολλά στο ποδόσφαιρο, πάρα πολλά».

Πως ζεις στην Κύπρο; Μένεις σε ξενοδοχείο ή σε διαμέρισμα; «Έχω νοικιάσει ένα σπίτι κοντά στο προπονητικό κέντρο. Ζω με τη φίλη μου στην Κύπρο, αισθανόμαστε πολύ καλά. Μπορώ να πω ότι είμαστε στο σωστό μέρος. Είμαι σε μια ομάδα που είναι η καλύτερη για την ανάπτυξη μου. Αυτό είναι το πιο τέλειο βήμα στην καριέρα μου».

Σε ποιες θέσεις αγωνίζεσαι στον ΑΠΟΕΛ; «Μπορώ να αγωνιστώ παντού στις τέσσερις θέσεις της επίθεσης. Αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για έναν επιθετικό. Ο προπονητής πιστεύει στους νέους παίκτες, με εμπιστεύεται, με βοηθάει πολύ. Μου λέει τι έκανα λάθος, πόσο καλό ήμουν, έτσι μπορώ να μάθω πολλά. Η εμπιστοσύνη σημαίνει πολλά».

Ποια είναι η άποψη σου για τον προπονητή της Εθνικής Ουγγαρίας; «Η πρώτη μου εντύπωση είναι θετική. Είναι ένας καλός προπονητής. Θα δούμε που μπορεί να φτάσει την ομάδα».

Για το φιλικό της Τρίτης με την Κόστα Ρίκα:«Θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά. Η Κόστα Ρίκα είναι πιο δυνατή ομάδα από το Λουξεμβούργο. Έχουμε προετοιμαστεί σωστά και θα προσπαθήσουμε να τους κερδίσουμε».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top