ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποια Ρεάλ; Η Ομόνοια!

Ποια Ρεάλ; Η Ομόνοια!

Τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ο Γιώργος Δώνης, βλέποντας τη «φαρέτρα» του να γεμίζει μετά την επιστροφή αρκετών παικτών, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς το προηγούμενο διάστημα.

Το ιατρικό δελτίο που ήταν μέχρι πρόσφατα γεμάτο, πλέον έχει σχεδόν αδειάσει, αφού επέστρεψαν στη δράση οι Μπερτόλιο, Εμπεσίλιο και Ορ, οι οποίοι λύνουν τα χέρια του Ελλαδίτη τεχνικού, αναφορικά με τον καταρτισμό του αγωνιστικού του πλάνου στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Εκτός πλάνων παραμένουν οι Βάτερμαν, Μιλάνοφ και Ιωάννου, οι οποίοι θα μείνουν αρκετό καιρό ακόμα στα πιτς (κυρίως οι δύο πρώτοι). Πλέον, το μοναδικό ερωτηματικό για το ντέρμπι «αιωνίων» της ερχόμενης Παρασκευής (17/11) με αντίπαλο την Ομόνοια, αφορά την ετοιμότητα του Λάγο, με τις πιθανότητες να είναι σαφώς υπέρ του.

Επίσης, τις επόμενες ημέρες, θα επιστρέψουν στις προπονήσεις και οι Κύπριοι διεθνείς, Εφραίμ και Μερκής, οι οποίοι ίσως μπουν πιο χαλαρά στις προπονήσεις, μιας και ουσιαστικά, δεν πήραν ανάσες στο διάστημα της διακοπής.

Ο Δώνης πάντως σκέφτεται εδώ και μέρες το ντέρμπι με την Ομόνοια και μόνο σε αυτό επικεντρώνεται.

Έχει μελετήσει αρκετά τον αντίπαλο, ενώ θα αναλύσει προσεχώς στους παίκτες του τα δυνατά και αδύνατα σημεία του, αλλά και που θα πρέπει να «χτυπήσουν» για να μπορέσουν να πάρουν το τρίποντο και να πάνε και με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο μεγάλο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο οποίο ο ΑΠΟΕΛ θα κυνηγήσει χωρίς άγχος, ότι καλύτερο μπορεί…

Οι «γαλαζοκίτρινοι” είναι στο κόλπο της 3ης θέσης που οδηγεί στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, έστω και ως αουτσάιντερ, όμως στο μυαλό όλων είναι η Ομόνοια και όχι η Ρεάλ, γι΄ αυτό και ο Γιώργος Δώνης δεν αναμένεται να κάνει (έστω και μικρό) ροτέισιον κόντρα στο «τριφύλλι», αλλά θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει, με στόχο μία ακόμα νίκη επί του «αιωνίου» αντιπάλου!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στη Σλοβακία: Πυροβολισμοί μετά από συνεδρίαση της κυβέρνησης - Τραυματίστηκε ο πρωθυπουργός Φίτσο

Θανατηφόρο δυστύχημα: «Μίλησε» η νεκροτομή του 79χρονου Γεώργιου Μιχαήλ – Όσα κατέδειξε

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας

Silia Kapsis: «Έχω να δω τον πατέρα μου από 5 χρονών, δεν με πήρε τηλέφωνο ούτε καν μετά την Eurovision»



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top