ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χάντμπολ γυναικών: Με το δεξί τα Λατσιά, συμβιβασμός στον Άγιο Δομέτιο

Χάντμπολ γυναικών: Με το δεξί τα Λατσιά, συμβιβασμός στον Άγιο Δομέτιο

Με το δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών ο Α.Σ. Λατσιά, που επικράτησε εκτός έδρας του Α.Ο. Αραδίππου με 26-21 και έδειξε αποφασισμένος να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Η ομάδα του Χρίστου Χατζηεφραίμ τα βρήκε δύσκολα κόντρα στον μαχητικό Α.Ο. Αραδίππου, που ήταν βελτιωμένος σε σχέση με τον αγώνα του Σούπερ Καπ, όμως λύγισε στις λεπτομέρειες από μια σαφώς πιο έτοιμη ομάδα όπως είναι τα Λατσιά.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Πανελλήνιος Λευκωσίας υποδέχθηκε στο κλειστό του Αγίου Δομετίου το Κ.Ν. ΘΟΪ Καλού Χωριού Λεμεσού, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς μετά από έναν αμφίρροπο αγώνα, όπου έμειναν στο ισόπαλο 18-18.

Οι δύο ομάδες βρίσκονταν συνεχώς κοντά στο σκορ, με την ομάδα της Λεμεσού ωστόσο, να έχει στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα το προβάδισμα, όμως στο φινάλε, οι δυο τους συμβιβάστηκαν με την ισοπαλία.

Θυμίζουμε πως στην πρεμιέρα η Ε.Ν. Αθηαίνου είχε ρεπό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Α.Ο. Αραδίππου – Α.Σ. Λατσιά 21-26

Πανελλήνιος Λευκωσίας – Κ.Ν. ΘΟΪ Καλού Χωριού Λεμεσού 18-18

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top