ΠΑΧΝΑ: «Έπεσε» ξύλο σε εκδήλωση για μια παρατήρηση - Υπό σύλληψη εργάτης πυρόσβεσης

ΠΑΧΝΑ: «Έπεσε» ξύλο σε εκδήλωση για μια παρατήρηση - Υπό σύλληψη εργάτης πυρόσβεσης

Ενώπιον δικαστηρίου αναμένεται να οδηγηθεί την Τρίτη 11/07, νεαρός εργάτης πυρόσβεσης.

Σύμφωνα με την καταγγελία 33χρονου στην Αστυνομία, το επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ του Σάββατου 08/07 ενώ βρισκόταν σε εκδήλωση στο χωριό Πάχνα της Επαρχίας Λεμεσού. Ο 33χρονος ανέφερε πως δέχθηκε επίθεση από άγνωστα πρόσωπα. Όπως είπε στους αστυνομικούς, αιτία του επεισοδίου ήταν η παρατήρηση που έκανε σε πρόσωπα που κάθονταν σε διπλανό τραπέζι. Ο 33χρονος μετέβη στις πρώτες βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού οπού διαπιστώθηκε ότι έφερε μώλωπες και εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματός του. Μετά από εξετάσεις, προέκυψε μαρτυρία εναντίον νεαρού εργάτη πυρόσβεσης. Ο ύποπτος τέθηκε υπό σύλληψη και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου με την κατηγορία της επίθεσης με πρόκληση πραγματικές σωματικής βλάβης.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.