ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ανθρώπινο δράμα – Την κακοποιούσε ο 70χρονος παππούς της κι έκανε αιμομιξία με τον αδερφό της

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ανθρώπινο δράμα – Την κακοποιούσε ο 70χρονος παππούς της κι έκανε αιμομιξία με τον αδερφό της

Η απόφαση που έλαβε τη Δευτέρα (17/07) το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας σε βάρος 72χρονου αναδεικνύει ένα δράμα της κυπριακής κοινωνίας.

Συγκεκριμένα το δικαστήριο έκρινε ένοχο κατά πλειοψηφία 72χρονο παππού για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της τότε 9χρονης εγγονής του. Αντιμετώπιζε 40 κατηγορίες και σύμφωνα με την καταδικαστική απόφαση να αναφέρει πως σε 20 τουλάχιστον περιπτώσεις ο κατηγορούμενος χάιδευε σε απόκρυφα σημεία την 9χρονη εγγονή του, στο υπνοδωμάτιο του παππού. Ακόμα πιο τραγικό είναι ότι σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει ο «Φιλελεύθερος» και ο «Πολίτης» (18/07), το όλο γεγονός οδήγησε την 9χρονη σε πράξεις αιμομιξίας με τον κατά τέσσερα χρόνια μεγαλύτερο αδερφό της. Πλέον τα αδέρφια ζουν χωριστά... Το κοριτσάκι είχε αναφέρει τα περιστατικά στην δασκάλα της και με αυτό τον τρόπο άνοιξε η υπόθεση. Τα αδικήματα σημειώθηκαν μεταξύ Ιουνίου 2014 και Αυγούστου 2015. Η υπόθεση έχει οριστεί για αγορεύσεις για μετριασμό της ποινής στις 21 Ιουλίου, ενώ η ποινή θα επιβληθεί σε μεταγενέστερο στάδιο. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top