ΛΕΜΕΣΟΣ: Αστυνομικοί σταμάτησαν όχημα για έλεγχο – Διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί από τη Λευκωσία στο παρελθόν

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αστυνομικοί σταμάτησαν όχημα για έλεγχο – Διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί από τη Λευκωσία στο παρελθόν

Όχημα ανακόπηκε από Αστυνομικούς της Τροχαίας για έλεγχο, το οποίο στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι ήταν αυτοκίνητο που στο παρελθόν είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 23:30 το βράδυ της Πέμπτης 27/7, μέλη της Τροχαίας στη Λεμεσό, ανέκοψαν όχημα με δύο αλλοδαπούς για τροχονομικό έλεγχο. Κατά τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι το όχημα, παλαιότερα είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο, με αποτέλεσμα οι δύο επιβαίνοντες να συλληφθούν. Τα δύο πρόσωπα ανακρίθηκαν, κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ το όχημα βρίσκεται στη φύλαξη της Αστυνομίας, μέχρι να παραληφθεί από τον ιδιοκτήτη του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Βουλευτικές εκλογές: Ρευστότητα και φθορά των παραδοσιακών κομμάτων

Σε μια εποχή πολιτικής πόλωσης και κοινωνικής δυσαρέσκειας, τα κόμματα προετοιμάζονται ενόψει των βουλευτικών εκλογών, με πρώτο βήμα, την κατάρτιση των ψηφοδελτίων τους. Μια προσπάθεια καθόλου εύκολη, αφού σε αρκετές περιπτώσεις βρίσκουν κλειστές πόρτες ακόμα και από μέλη τους, τα οποία αρνούνται να μπουν στη διαδικασία των εκλογικής αναμέτρησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE