ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΠΑΦΟΣ: Ξεφορτώνονται τα λύματα μέσα στη θάλασσα – Περίτεχνο καμουφλάζ αγωγού ομβρίων υδάτων

ΠΑΦΟΣ: Ξεφορτώνονται τα λύματα μέσα στη θάλασσα – Περίτεχνο καμουφλάζ αγωγού ομβρίων υδάτων

Με ιδιαίτερα περίτεχνο τρόπο αποφάσισαν να καλύψουν αγωγό ομβρίων υδάτων που μεταφέρει λύματα στη θάλασσα της Γεροσκήπου.

Σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», αναφέρεται ότι μεταξύ δύο ξενοδοχείων στο Δήμο Γεροσκήπου υπάρχει καμουφλαρισμένος, με φυσικά υλικά, αγωγός ομβρίων υδάτων, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελίες του Κινήματος Οικολόγων και του Σωματείου Χειμερινών Κολυμβητών, επηρεάζει τον παρακείμενο θαλάσσιο χώρο και προκαλείτε ρύπανση. Από πλευράς Οικολόγων, σύμφωνα με το δημοσίευμα, θέτονται μια σειρά από ερωτήματα ενώ ζητούν την επιβολή άμεσων κυρώσεων προς τους υπεύθυνους και άμεση αφαίρεση του αγωγού από την παραλία. Μεγάλη ευθύνη για την κατά καιρούς ρύπανση στις παραλίες της Κάτω Πάφου και της Γεροσκήπου, έχουν κατά κριο λόγο μεγάλοι αγωγοί ομβρίων υδάτων σύμφωνα με τον πρόεδρο των Χειμερινών Κολυμβητών Ματθαίο Ιεροκηπιώτη. Το Σωματείο των Χειμερινών Κολυμβητών, όπως αναφέρει το δημοσίευμα επικαλούμενο τον κ. Ιεροκηπιώτη, έχει ήδη προβεί σε καταγγελία τόσο στην Αστυνομία αλλά και στη Λιμενική, ενώ δείγμα που έχει ληφθεί σε αποστειρωμένα μπουκάλια έχουν σταλεί σε εξειδικευμένο εργαστήριο και αναμένονται τα αποτελέσματα. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται. *Φωτογραφία Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top