Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ
Μόνο συμβολική δεν είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan στην Κυπριακή Δημοκρατία.

«Έτρεμε, ήταν πολύ κόκκινος στο πρόσωπο και κουνούσε τα χέρια του. Μου είπε: "Καλέστε ασθενοφόρο, έχω μαχαιρώσει έναν άνθρωπο στο κτήριό μου» αποκάλυψε ο δάσκαλος του Κρατικού Κολλεγίου της Αμερικής, Czar Sabino.
Μάλιστα ο 13χρονος του έδωσε και το μαχαίρι το οποίο είχε τυλίξει σε ένα μαύρο ματωμένο πανί.
Σοκ προκαλεί η περιγραφή του ειδεχθές εγκλήματος από τον αρχηγό της αστυνομίας, Leonidio Alves de Moraes, στον ιστότοπο ειδήσεων της Βραζιλίας G1L:
«Το αγόρι μας είπε ότι έπιασε την Tamires ακριβώς την ώρα που έμπαινε στο ασανσέρ και την έσυρε έξω. Προσπάθησε να την σκοτώσει χτυπώντας το κεφάλι της στον τοίχο. Αλλά δεν πέθανε. Όταν είδε ότι ήταν ακόμα ζωντανή, τη σκότωσε με το μαχαίρι.Το έγκλημα ήταν τόσο βάναυσο, τόσο σκληρό και τόσο γεμάτο οργή, που το μαχαίρι γύρισε μέσα στο σώμα του κοριτσιού. Το θύμα είχε δεχτεί περίπου δέκα μαχαιριές μεταξύ των χεριών, του λαιμού και του θώρακα».
Μάλιστα ο 13χρονος δεν σκόπευε να σταματήσει εκεί αλλά ήθελε να σκοτώσει και άλλους δύο συμμαθητές του προκειμένου να γίνει serial killer.
Αυτό μάλιστα που προκαλεί ακόμη περισσότερη οργή είναι πως ο 13χρονος μπορεί να μην τιμωρηθεί για τον θάνατο της 14χρονης αφού η ηλικία ποινικής ευθύνης στη Βραζιλία είναι τα 18 έτη.
Από Star.grΑκολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




