ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΠΤΩΜΑ ΛΕΥΚΑΡΩΝ: Τραγικές οι ώρες λίγο πριν χάσει τα ίχνη του ο αδελφός του Καμινίδη - Αναμένονται τα αποτελέσματα DNA

ΠΤΩΜΑ ΛΕΥΚΑΡΩΝ: Τραγικές οι ώρες λίγο πριν χάσει τα ίχνη του ο αδελφός του Καμινίδη - Αναμένονται τα αποτελέσματα DNA

Τραγικές είναι οι νέες πληροφορίες για τις μέρες, λίγο πριν χάσει τη ζωή του ο Ελληνοπόντιος Διονίδης Καμινίδης από την Γεωργία, όπου εμφανίζονται για να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας "Πολίτης", ο αδελφός του Καμινίδης, ισχυρίστηκε ότι ο 39χρονος τότε, είχε μεταβεί στην ορεινή περιοχή της Λάρνακας, για άγνωστο λόγο και φέρεται να έχασε τον προσανατολισμό του. Δύο μέρες προηγουμένως, πριν ο αδελφός του Καμινίδη καταγγείλει στην Αστυνομία την εξαφάνισή του, είχε επικοινωνήσει μαζί του τηλεφωνικώς, και του ανάφερε ότι είχε χαθεί στα βουνά της περιοχής, και του ζητούσε απεγνωσμένα βοήθεια. Ο αδελφός του έσπευσε στην περιοχή και τον αναζήτησε, χωρίς αποτέλεσμα, αφού και το κινητό του τηλέφωνο είχε απενεργοποιηθεί, προφανώς από μπαταρία. Από τότε τα ίχνη του Καμινίδη χάθηκαν, έτσι ο αδελφός του κατάγγειλε στην Αστυνομία την εξαφάνισή του. Όπως αναφέρει επίσης ο "Πολίτης" ο Καμινίδης, ήταν χρήστης ναρκωτικών και είχε απασχολήσει την Αστυνομία με υποθέσεις διαρρήξεων. Ωστόσο, να υπογραμμίσουμε ότι δεν υπάρχει καμιά υπόνοια για εγκληματική ενέργεια εναντίον του Καμινίδη, και ο θάνατός του πιστεύεται ότι προήλθε από φυσικά αίτια. Το κρανίο και τα οστά που εντοπίστηκαν στην ορεινή περιοχή της Λάρνακας, μεταφέρθηκαν στο Ινστιτούτο Γενετικής και Νευρολογίας για εξετάσεις DNA, ώστε να εξακριβωθεί η ταυτότητα του νεκρού. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΕΥΡΕΘΕΝΤΩΝ ΟΣΤΩΝ: Ενημερώθηκε ο αδερφός του Καμινίδη – Είχε αποφυλακιστεί έναν μήνα προηγουμένως – Εξετάσεις για DNA ΠΤΩΜΑ ΛΕΥΚΑΡΩΝ: Στον 41χρονο Διονίδη Καμινίδη εκτιμάται ότι ανήκουν τα ανθρώπινα οστά – Βρέθηκαν διασκορπισμένα σε ποταμό- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top