Εσείς, είσαστε Ηγέτες; Εσείς έχετε τη στόφα του Ηγέτη; - Ο φιλόσοφος που βρήκε τη λύση για την Κύπρο

Εσείς, είσαστε Ηγέτες; Εσείς έχετε τη στόφα του Ηγέτη; - Ο φιλόσοφος που βρήκε τη λύση για την Κύπρο

Για να έχει κάποιος τη στόφα του ηγέτη, είναι απαραίτητο να διαθέτει κάποια μορφή Νοητικής Διαταραχής (Emil M. Cioran, Ρουμανογάλλος φιλόσοφος)

Διαλέξτε ποιος από τους πολιτικούς μας έχει κάποια νοητική διαταραχή. Αυτό σημαίνει ότι είναι ηγέτης και πρέπει να τον ψηφίσετε. Το ερώτημα που τώρα καλούμαι να απαντήσω είναι το εξής: Αν δεν τα έχω τετρακόσια τότε σημαίνει ότι είμαι ηγέτης. Που σημαίνει ότι κατεβαίνω για Πρόεδρος. Είμαι μισόπελλος ή όχι; Αν είμαι τέλεια βιδάτος, σημαίνει ότι έχω καλές πιθανότητες να εκλεγώ κιόλας. Λες; Τόσα χρόνια εγώ που νόμιζα ότι ήταν μειονέκτημα που είμαι Πελλός, έκανα λάθος. Τώρα πάμε στους πολιτικούς μας. Ποιού γυαλίζει το μάτι του; Βρέστε τον και ψηφίστε τον. Αν γυαλίζει όλων τότε ρίχτε ζήττουραν. Ενδιαφέρουσα όμως η άποψη του φιλόσοφου που επικαλεστήκαμε πιο πάνω. Ίσως και να επιβεβαιώνει κιόλας γιατί φτάσαμε σ΄ αυτό το χάλι. Οι ηγέτες που ψηφίζαμε ήταν νοητικά διαταραγμένοι, άλλως μισόπελλοι. Θα πάω να πιώ ένα ποτό… Να σκεφτώ τα πιο πάνω και να αποφασίσω. Πάντως, όταν πίνω γίνομαι άλλος άνθρωπος και ο άλλος άνθρωπος θέλει να πιεί κι αυτός. Ίσως αυτός να με βοηθήσει να λύσω το αίνιγμα.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE