ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μάνα μπεκρούλιαζε σε μπαρ έχοντας την ανήλικη κόρη της να περιμένει έξω – «Πρώτα να τελειώσω το ποτό μου»

ΛΑΡΝΑΚΑ: Μάνα μπεκρούλιαζε σε μπαρ έχοντας την ανήλικη κόρη της να περιμένει έξω – «Πρώτα να τελειώσω το ποτό μου»

Μια απίστευτη ιστορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας για τα Κυπριακά δεδομένα με μια μάνα η οποία φέρεται να βγήκε για ποτό με μια φίλη της μέχρι τα ξημερώματα έχοντας απ’ έξω να περιμένει το ανήλικο παιδί της.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», η υπόθεση που έχει οδηγηθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας έχει να κάνει με 36χρονη μητέρα από την Ουκρανία η οποία αντιμετωπίζει κατηγορίες για τα αδικήματα τα μέθης, της άτακτης συμπεριφοράς και της κακομεταχείρισης τέκνου κάτω των 16 ετών. Η ίδια η οποία είναι διαζευγμένη με Κύπριο, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, κατηγορείται ότι τα ξημερώματα της 15ης Μαΐου 2016 τα έπινε σε μπυραρία στον δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας παραμελώντας και εγκαταλείποντας την 12χρονη της κόρη. Την καταγγελία την έκανε ο ιδιοκτήτης της μπυραρίας αφού όπως ανέφερε γύρω στις 1:00 τα ξημερώματα αντιλήφθηκε την 12χρονη μόνη της να περιμένει την μητέρα της. Όταν η Αστυνομία έφτασε στον χώρο η μικρή τους υπέδειξε την μητέρα της μαζί με την φίλη της να πίνουν το ουίσκι τους. Στην προσπάθεια τους οι αστυνομικοί να επικοινωνήσουν με την 36χρονη προσθέτει το δημοσίευμα αντιλήφθηκαν ότι έλεγε ασυναρτησίες λόγω μέθης. Η 36χρονη μάνα δεν μπορούσε να αντιληφθεί τους κινδύνους που παραμόνευαν με το να αφήσει μόνη την ανήλικη της κόρη στον δρόμο και έξω από μια μπυραρία μέχρι τα ξημερώματα. Όταν οι αστυνομικοί της ζήτησαν να τους ακολουθήσει το τμήμα η ίδια φέρεται μάλιστα να τους είπε «πρώτα να τελειώσω το ποτό μου!». Την φροντίδα του 12χρονου κοριτσιού ανέλαβε το γραφείο ευημερίας το οποίο το παρέδωσε στον πατέρα. Η δίκη της 36χρονης συνεχίζεται… ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top