ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Κόπηκε το γέλιο σε όλους - Κακόγουστο αστείο έχει γίνει πλέον η Πλατεία Ελευθερίας

Κόπηκε το γέλιο σε όλους - Κακόγουστο αστείο έχει γίνει πλέον η Πλατεία Ελευθερίας

Η ημερομηνία που είχε σημειωθεί την τελευταία φορά για παράδοση της Πλατείας, ήταν στις 3 Ιανουαρίου 2018, ωστόσο όπως φαίνεται, δεν θα είναι πάλι έτοιμη, ούτε εκείνη την ημέρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Φιλελεύθερος" λοιπόν, η Πλατεία Ελευθερίας, με το νέο σενάριο αναμένεται να παραδοθεί τον Ιούλιο του 2018, που και πάλι αυτή η ημερομηνία ίσως αλλάξει, αφού ακόμη και τότε, σύμφωνα με τον εργολάβο, θα υπολείπονται κάποιες εργασίες προς εκτέλεση. Μέχρι τις 3/1/2018, θα καταβληθεί προσπάθεια να παραδοθεί μόνο η γέφυρα της Πλατείας, προσθέτει το δημοσίευμα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα, κανείς δεν αναλαμβάνει την ευθύνη της μελέτης και της ασφάλειας του δυτικού στηθαίου, τη στιγμή που απομένουν μόνο μερικές βδομάδες μέχρι την προγραμματιζόμενη παράδοση. Να σημειωθεί ότι, η παράδοση του συνόλου της Πλατείας και όχι μόνο της γέφυρας στις 3/1/2018, αποφασίστηκε στις 9/3/2017 σε κοινή συνεδρία της Κεντρικής Επιτροπής Αλλαγών και Απαιτήσεων (ΚΕΑΑ) του Δήμου, του εργολάβου και του αρχιτέκτονα. *φωτογραφία από Philenews.com ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.    

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top