Έχει τον τρόπο για το ντέρμπι αιωνίων!

Έχει τον τρόπο για το ντέρμπι αιωνίων!

Είναι γεγονός πως ο διαιτητής του βραδινού ντέρμπι αιωνίων, Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ για τη 12η αγωνιστική, Λεόντιος Τράττος, άμα βρεθεί σε καλή μέρα μπορεί να έχει μία εξαιρετική διαιτησία.

Βέβαια, εάν καταφέρει και ελέγξει από την αρχή το παιχνίδι τότε με τη βοήθεια των παικτών των δύο ομάδων δεν θα γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής.

Φυσικά, τέτοια ντέρμπι, ιδιαίτερα «καυτά» έκανε ουκ ολίγα ο φαλακρός ρεφ, άρα θα ήταν καλό και για τον ίδιον να παρουσιαστεί συγκεντρωμένος, σοβαρός με καθαρό μυαλό, προσηλωμένο καθαρά στα των εντός των αγωνιστικών γραμμών, αποφεύγοντας λάθη και… ρυθμίζοντας σωστά νεύρα, δύναμη, πάθος, σκληρά μαρκαρίσματα, κτλ, που θα υπάρχουν στο ντέρμπι από τους παίκτες των δύο ομάδων, καθώς και από τους πάγκους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE