ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έχει το «μομέντουμ» με στόχο την επιστροφή στην κορυφή!

Έχει το «μομέντουμ» με στόχο την επιστροφή στην κορυφή!

Νίκη για να επιστρέψει στην κορυφή, έστω και με συγκάτοικο, θέλει η Ανόρθωση στον αυριανό αγώνα με τον Ερμή στο γειτονικό «ΓΣΖ». Η νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Εθνικό Άχνας, άφησε την «Κυρία» μόνη και… έρημη στην δεύτερη θέση. 

Η Ανόρθωση τα τελευταία χρόνια, με την επανέναρξη της κάθε διακοπής επιστρέφει νικηφόρα. Αυτό καλείται να πράξει άλλη μια φορά, έχοντας μάλιστα και την απαραίτητη ψυχολογία. Ωστόσο, τα νέα της τελευταίας προπόνησης, δεν ήταν και τόσο ενθαρρυντικά για τον Ισραηλινό τεχνικό, που δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σισέ, Καλό και Μπανταλόφσκι.

Έτσι, με αυτά τα δεδομένα, θα συμπεριληφθούν στο αρχικό σχήμα οι Παλάνκα και Αράζ κατά πάσα πιθανότητα, για να καλύψουν τα «φτερά» της επίθεσης. Υπάρχει και η λύση του Ματθαίου που μοιάζει λίγο… απομακρυσμένο σενάριο.

Ο Ρόνι Λέβι έχει μελετήσει τον αντίπαλο, γνωρίζοντας τις δυσκολίες της αναμέτρησης και ξέροντας καλύτερα από όλους το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του, θα παρατάξει την ομάδα του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ερωτηματικό…
Θα συνεχίσει ο Καμαρά από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό; Μπορεί να πήρε μπρος ο επιθετικός της «Κυρίας» όμως υπάρχει μια μικρή ανησυχία στις τάξεις του κόσμου για το αν θα παρουσιαστεί ο ίδιος μετά τη διακοπή.

Αυτονόητο!
Δεν υπάρχει λόγος συζήτησης για την παρουσία του κόσμου στο ΓΣΖ. Θεωρείται δεδομένη η στήριξη προς το σύνολο του Ρόνι Λέβι, έτσι ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top