ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πάτησε» ξανά κορυφή… με δράστη τον Καμαρά!

«Πάτησε» ξανά κορυφή… με δράστη τον Καμαρά!

Η Ανόρθωση πήρε μια σπουδαία νίκη έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, κερδίζοντας τον Ερμή με 1-2.

Το σύνολο του Ρόνι Λέβι, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα παίρνοντας τους τρεις βαθμούς με γκολ του Καμαρά στο 72′. Με αυτά τα δεδομένα, επιστρέφει στην κορυφή μαζί με την ΑΕΚ.

Το παιχνίδι…

Οι δύο ομάδες μπήκαν με όρεξη στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς όμως να καταφέρουν να δημιουργήσουν κάτι αξιόλογο μπροστά από τις δύο εστίες. Ο Ερμής που προσπάθησε να βγει γρήγορα στην κόντρα δεν τα κατάφερε, με την άμυνα των “κυανολεύκων” να καθαρίζει τις περισσότερες φάσεις.

Στο 22′ ο Ερμής βρήκε την ευκαιρία του με τον Τσούμου, όμως ένα λεπτό αργότερα ο Παλάνκα με ένα ξερό σουτ άνοιξε το σκορ. Σε κόρνερ του Ράγιος, η μπάλα πέρασε από όλους με τον έμπειρο άσσο να εκτελεί τον Αραμπατζή. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, η Ανόρθωση διαχειρίστηκε το υπερ της αποτέλεσμα, αν και ο Ερμής απείλησε στο 43′ με τον Εμεγκάρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ερμής μπήκε πιο αποφασιστικά, κέρδισε μέτρα και… ισοφάρισε. Στο 57′, ο Άλεξ Κωνσταντίνου πήρε την μπάλα μετά από λάθος της άμυνας, και νίκησε τον Αρούς. Στη συνέχεια, ο Ρόνι Λέβι πήρε τα ρίσκα του, ρίχνοντας τον Άλβες στο αγωνιστικό χώρο αντί του Αράζ. Η κίνηση που έφερε το 4-4-2 έκανε πιο επιθετική την Κυρία, που κατέβαινε όλο και πιο συχνά στην περιοχή του Ερμή.

Στο 71′ όμως, ο Κωνσταντίνου είχε την ευκαιρία να γυρίσει το παιχνίδι αλλά δε βρήκε στόχο. Ένα λεπτό αργότερο, ο Πράνιτς έστειλε την μπάλα στο πρώτο δοκάρι και ο Καμαρά τσίμπησε την μπάλα γράφοντας το 1-2. Στο 79′ ο Άλβες μπορούσε να σκοτώσει τον αντίπαλο, αλλά νικήθηκε από τον Αραμπατζή σε τετ α τετ, με το τελικό αποτέλεσμα να αφήνει ικανοποιημένους μόνο τους κυανόλευκους.

Ερμής: Αραμπατζής, Σανδραβέλης (67′ Θεοδώρου), Ιμερένκοφ, Φριμπόνγκ (79′ Ταραλίδης), Μαρτίνιουκ, Εμεγκάρα, Τσούμου, Κωνσταντίνου, Χριστοφή, Τσίνα, Γουίκς (46′ Ράντου)

Ανόρθωση: Αρούς, Σίλντενφελτ, Ράγιος, Σιβού, Παλάνκα (88′ Ματθαίου), Βίκτορ, Καμαρά (90′ Οικονομίδης), Αράζ (63′ Άλβες), Πράνιτς, Γκάντσεφ, Ντουγκλάο

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τρέχει η Πυροσβεστική: Νέα πυρκαγιά στην Πάφο – Διαχειρίσιμη η φωτιά στην Ανάγια

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

Καταστήματα πώλησης επίπλων: Τι αφορούσε ο έλεγχος, η κυριότερη παραβίαση και τα ποσοστά  

Υστερούν τα δικαιώματα ασθενών στην Κύπρο: Σοκάρουν όσα βιώνουν οι ηλικιωμένοι - «Φωνές» για υποστελεχωμένα τμήματα

Eurovision 2024: Σαρωτικός ο δεύτερος ημιτελικός στο ΡΙΚ - Δείτε τα ποσοστά τηλεθέασης



Κανένα σημάδι αισιοδοξίας για το Κυπριακό - Κάλεσμα Χριστοδουλίδη στην Ευρώπη

Κανένα σημάδι αισιοδοξίας για το Κυπριακό - Κάλεσμα Χριστοδουλίδη στην Ευρώπη

Υψώνει τον «τοίχο» αδιαλλαξίας ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ, αρνούμενος ακόμα και μία άτυπη τριμερή συνάντηση, επιμένοντας σε κυριαρχική ισότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top