ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να δώσει ένα τέλος… σε αυτά που την «πληγώνουν»!

Να δώσει ένα τέλος… σε αυτά που την «πληγώνουν»!

Πέρασαν δύο μέρες από το ματς με τον ΑΠΟΕΛ κι ακόμη οι «πράσινοι» προσπαθούν να «χωνέψουν» την ήττα από τους «γαλαζοκίτρινους» προσπαθώντας να μαζέψουν τα κομμάτια τους από αυτήν. 

Η Ομόνοια ναι μεν παρουσιάστηκε με ένα καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τον αντίπαλο της, όμως και πάλι έδειξε κάτι να της λείπει, ενώ παρουσίασε τις τρανταχτές αδυναμίες της και εκείνο που την «σκοτώνει» (άμυνα της) από την αρχή της σεζόν, που ουσιαστικά ήταν αυτό που της στέρησε τη δυνατότητα να διεκδικήσει κάτι μέχρι τέλους από το «αιώνιο» ντέρμπι.

Παρά τα όποια λάθη γίνονται στην μεσοαμυντική γραμμή, οι ποδοσφαιριστές του Πάμπου Χριστοδούλου έδειξαν να βγάζουν στον αγωνιστικό χωρό αρκετό πάθος, θέληση και ποδοσφαιρικό τσαμπουκά κάτι που φυσικά αφήνει μια ελπίδα για τη συνέχεια του φετινού μαραθώνιου και ότι έχει φώς στον… πράσινο ορίζοντα.

Το συγκρότημα του Πάμπου Χριστοδούλου όμως καλείται άμεσα να γυρίσει σελίδα και να κοιτάξει μπροστά, διορθώνοντας παράλληλα τα επαναλμβανόμενα λάθη που μέχρι στιγμής του κοστίζουν βαθμούς και γκολ, και καθιστούν το «τριφύλλι» στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Ο τεχνικός της Ομόνοιας και οι συνεργάτες του θα πρέπει να κάτσουν να βρουν αυτό που λείπει από τους «πράσινους» και δεν μπορούν να φανούν αποτελεσματικοί μπροστά από την αντίπαλη εστία (δημιουργεί φάσεις το «τριφύλλι») και παράλληλα θα πρέπει όσο είναι ακόμη νωρίς και πριν απομακρυνθεί εντελώς το «τρένο» της βαθμολογίας να διορθώσει τα κακώς έχοντας κείμενα στην άμυνα, τα οποία «πληγώνουν» την Ομόνοια.

Στο πρόγραμμα των «πρασίνων» για την συνέχεια του πρωταθλήματος γράφει το όνομα της Δόξας Κατωκοπιάς, όμως μια ενδεχόμενη νίκη δεν θα πρέπει να «κρύψει» τις αδυναμίες που υπάρχουν στην φετινή Ομόνοια.

Σίγουρα μια επιτυχία με την προσφυγική ομάδα ίσως αλλάξει λίγο το κλίμα στο «τριφύλλι» (προς το καλύτερο) που δημιουργήθηκε από τις δύο σερί ισοπαλίες και την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ, και θα δώσει ένα άλλο αέρα ψυχολογίας στην ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου πριν τον αγωνιστικό γολγοθά και τα δύο ντέρμπι με ΑΕΚ και Απόλλωνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top