Γουότφορντ για Ευρώπη… Γουέστ Χαμ για υποβιβασμό (video)

Γουότφορντ για Ευρώπη… Γουέστ Χαμ για υποβιβασμό (video)

Η Γουότφορντ «υπέταξε» με σκορ 2-0 την Γουέστ Χαμ και επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα, ενώ τα «Σφυριά» του Λονδίνου παραμένουν στην επικίνδυνη ζώνη.

Οι «Σφήκες» του Μάρκο Σίλβα ήταν ανώτερες σε όλη τη διάρκεια της αποψινής αναμέτρησης και «χτύπησαν» δύο φορές, από μια σε κάθε ημίχρονο, με αριστερό βολέ του 22χρονου κεντρικού μέσου Ουίλ Χιουζ μέσα από την αντίπαλη περιοχή στο 11′ και ατομική προσπάθεια του υπερταλαντούχου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού Ρισάρλισον (μετά την πάσα του Χιουζ, ο οποίος όμως είχε κοντρολάρει πρώτα την μπάλα με το χέρι) στο 64′, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο πολύπειρος τερματοφύλακάς τους, Εουρέλιο Γκόμες, πραγματοποίησε εντυπωσιακή διπλή επέμβαση σε προσπάθειες του Αυστριακού διεθνούς εξτρέμ Μάρκο Αρναούτοβις, αποτρέποντας την ισοφάριση.

Με τη νίκη της αυτή, η Γουότφορντ του Πορτογάλου πρώην προπονητή του Ολυμπιακού έφτασε τους 18 πόντους έπειτα από 12 αγωνιστικές στο αγγλικό πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Από την άλλη, η Γουέστ Χαμ του Ντέιβιντ Μόγιες (συμπλήρωσε 500 παιχνίδια στην Premier League, ωστόσο δεν μπόρεσε να το χαρεί), η οποία «φωνάζει» επίσης για το χέρι του Βέλγου κεντρικού αμυντικού Κριστιάν Καμπασέλ πάνω στην γραμμή της εστίας του Γκόμες στο 74ο λεπτό, παρέμεινε 18η, με εννέα βαθμούς και χωρίς «τρίποντο» εκτός έδρας την φετινή σεζόν.

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

Σάββατο 18/11

Άρσεναλ-Τότεναμ 2-0
(36′ Μουστάφι, 41′ Σαντσες)

Άρσεναλ-Τότεναμ 2-0
(36′ Μουστάφι, 41′ Αλέξις Σάντσες)

Μπόρνμουθ-Χάντερσφιλντ 4-0
(26′, 31′ και 84′ Γουίλσον, 70′ Άρτερ)

Μπέρνλι-Σουόνσι 2-0
(29′ Κορκ, 40′ Μπαρνς)

Κρίσταλ Πάλας-Έβερτον 2-2
(1′ ΜακΆρθουρ, 35′ Ζαά / 6′ πέν. Μπέινς, 45’+1 Νιάς)

Λέστερ-Μάντσεστερ Σίτι 0-2
(45′ Γκαμπριέλ Ζεζούς, 49′ Ντε Μπρόινε)

Λίβερπουλ-Σαουθάμπτον 3-0
(31′ και 41′ Σαλάχ, 68′ Κουτίνιο)

Γουέστ Μπρομ-Τσέλσι 0-4
(17′ Μοράτα, 23′ και 62′ Αζάρ, 38′ Μάρκος Αλόνσο)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νιούκαστλ 4-1

Κυριακή 19/11

Γουότφορντ-Γουέστ Χαμ 2-0
(11′ Χιουζ, 64′ Ρισάρλισον)

Δευτέρα 20/11
Μπράιτον-Στόουκ (22:00)

Η επόμενη (13η) αγωνιστική

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου

Γουέστ Χαμ-Λέστερ (22:00)

Σάββατο 25 Νοεμβρίου

Κρίσταλ Πάλας-Στόουκ Σίτι (17:00)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπράιτον
Νιούκαστλ-Γουότφορντ
Σουόνσι-Μπόρνμουθ
Τότεναμ-Γουέστ Μπρομ
Λίβερπουλ-Τσέλσι (19:30)

Κυριακή 26 Νοεμβρίου

Σάουθάμπτον-Έβερτον (15:30)
Μπέρνλι-Άρσεναλ (16:00)
Χάντερσφιλντ-Μάντσεστερ Σίτι (18:00)

Πηγή: sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνάντηση του, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αμμοχώστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE