ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Αν χρειαστούμε ενίσχυση να υλοποιήσουμε τους στόχους μας θα κάνουμε»

«Αν χρειαστούμε ενίσχυση να υλοποιήσουμε τους στόχους μας θα κάνουμε»

Ο Αντιπρόεδρος του Απόλλωνα μίλησε στον Super Sport Fm 104.0 για όλα όσα αφορούν τον Απόλλωνα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο Φάνος Κιννής κλήθηκε να σχολιάσει το παιχνίδι με την Αλκή, έκανε αναφορά στο ματς με την Λυόν την ερχόμενη Πέμπτη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο κεφάλαιο προγραμματισμού αλλά και ενίσχυσης στην ομάδα.

«Είναι σημαντικό να παίζουμε σε ομίλους Γιουρόπα Λιγκ. Ξέραμε τις συνέπειες με την κούραση όμως θεωρούμε ότι διαχειριστήκαμε πολύ καλά μέχρι τώρα το υλικό που έχουμε. Όταν ένας Παίκτης που μπαίνει σαν αλλαγή είναι ισάξιος με αυτόν που βγαίνει είναι πολύ σημαντικό πράγμα» είπε αρχικά.

Για τις δυσκολίες που έβαλε στον Απόλλωνα η Αλκή «Δεν ξαφνιαστήκαμε με την απόδοση της Αλκής και περιμέναμε την απόδοση της. Και οι άλλοι μεγάλοι δυσκολεύτηκαν απέναντι της. Σημαντικό για εμάς ότι καταφέραμε έστω και δύσκολα να πάρουμε τη νίκη και προχωράμε».

Για το γεγονός ότι η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή πάει κομπλέ στην Γαλλία:«Ευτυχώς δεν υπάρχουν προβλήματα και ο προπονητής θα κάνεις τις καλύτερες επιλογές. Θα πάμε στην Γαλλία για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας. Παίζουμε με ένα μεγαθήριο αλλά δεν θα πάμε για διακοπές. Θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και αν έρθει θετικό αποτέλεσμα θα είναι ευπρόσδεκτο. Παίξαμε στα ίσα όλες τις ομάδες και είναι θετικό που καταφέρνουμε να σκοράρουμε και ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια. Μας έδωσαν και βαθμούς αυτά τα γκολ και είναι σημαντικό».

Κατά πόσο είναι σημαντικά τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια και σε ποιο βαθμό:
«Μόνο κερδισμένοι μπορούμε να είμαστε από τέτοιοι είδους παιχνίδια και θεωρούμε ότι θα μας βοηθήσουν».

Για τον κόσμο του Απόλλωνα:«Ευχαριστήσαμε όλους όσους βρέθηκαν στο «Αμμόχωστος». Θέλουμε πολύ περισσότερους, έκανε και ένα μικρό παράπονο ο προπονητής. Είναι η μεγάλη μας δύναμη ο κόσμος. Ευελπιστούμε ότι με την απόδοση μας θα τους αναγκάσουμε να έρθουν όλοι στο γήπεδο».

Για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και το κεφάλαιο ενίσχυσης στον Απόλλωνα:«Είναι ένα θέμα που δεν μας έχει απασχολήσει γιατί έχουμε ένα γεμάτο ρόστερ. Θα ακούσουμε και τον προπονητή μας και οτιδήποτε μπορούμε να κάνουμε για να δυναμώσουμε την ομάδα θα το κάνουμε. Είναι δύσκολο γιατί για να αποκτηθεί κάποιος πρέπει να φύγει κάποιος άλλος. Μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα και αν ο προπονητής θεωρήσει ότι χρειαζόμαστε οποιαδήποτε ενίσχυση για να υλοποιήσουμε αυτό τον στόχο θα το κάνουμε».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Νέες έρευνες στα Περβόλια - Μέρος όπλου το τεκμήριο που εντοπίστηκε - Δείτε φωτογραφίες

Έριξαν χειροβομβίδα σε αυλή οικίας στη Λάρνακα – Εντός του σπιτιού οι ένοικοι – Ψάχνουν τους δράστες

Από τις λαμπάδες μέχρι τα κόκκινα αυγά και τις φλαούνες: 8+1 παραδοσιακά, πασχαλινά έθιμα στην Κύπρο

Έτσι θα λειτουργήσουν οι χώροι εστίασης το Πάσχα – Τι θα γίνει με τις αυξήσεις τιμών    

Γνωστή Κύπρια φωτογραφίζεται με εσώρουχα μπροστά στον καθρέφτη - Δείτε εικόνα

Άφιξη μεταναστών: Έφτασαν με ταχύπλοο σκάφος στον κατεχόμενο Λιμνίτη και πέρασαν πεζοί στις ελεύθερες περιοχές



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top