ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΛ – Ανόρθωση: «Ακονίζουν» τα ξίφη τους για το μεγάλο ντέρμπι

ΑΕΛ – Ανόρθωση: «Ακονίζουν» τα ξίφη τους για το μεγάλο ντέρμπι

ΑΕΛ και Ανόρθωση ή Ανόρθωση και ΑΕΛ αν προτιμάται, ολοκλήρωσαν αμφότερες την προετοιμασία τους την Παρασκευή (24/11) το απόγευμα με τις δύο ομάδες να «ακονίζουν» τα ξίφη τους για την μεγάλη μονομαμαχία μεταξύ τους.

Τόσο η Ανόρθωση, όσο και η ΑΕΛ θα κατεβούνε αύριο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με τους δύο προπονητές των ομάδων να έχουν φυσικά όλους τους, τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση τους ετοιμάζοντας και οι δύο πλάνα για το πώς θα «εξολοθρεύσει» ο κάθε ένας με την σειρά του την αντίπαλη ομάδα και να πανηγυρίσει το τρίποντο.

Ανόρθωση VS ΑΕΛ: Το «απόρθητο κάστρο» και η ημερομηνία σταθμός (προϊστορία-videos)

Κουίζ: Πόσα ξέρεις για τα ντέρμπι Ανόρθωση-ΑΕΛ;

Επέλεξε τους «11» που θα ξεκινήσουν απέναντι στην ΑΕΛ!

Επέλεξε τους «11» που θα ξεκινήσουν απέναντι στην Ανόρθωση!

Αρχίζοντας από την «Κυρία», η ομάδα της Αμμοχώστου την φετινή σεζόν κάνει μια εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα παραμένοντας αήττητη και στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα (έχει συγκάτοικο την ΑΕΚ). Η φετινή Ανόρθωση με τα όσα έδειξε μέχρι στιγμής δείχνει αρκετά ικανή να κάνει σπουδαία πράγματα. Πάντως η «Κυρία» στα ντέρμπι που έπαιξε μέχρι στιγμής δεν έχασε μετρώντας ισοπαλίες και νίκη.

Απ την άλλη η ΑΕΛ, η Λεμεσιανή ομάδα μπορεί να μην έκανε και το καλύτερο ξεκίνημα στην σεζόν, όμως σιγά – σιγά άρχισε να βρίσκει τα πόδια της , ανέβηκε στην 3η θέση (έχει παιχνίδι λιγότερο) από τις προπορευόμενες ομάδες κι αν καταφέρει να νικήσει την Ανόρθωση στο μεταξύ τους παιχνίδι θα βάλει «φωτιά» στο πρωτάθλημα, ενώ και η ίδια θα εκτοξευτεί. Μοναδικό ψεγάδι για τους «γαλαζοκίτρινους» της  Λεμεσού σε σχέση με την Ανόρθωση, είναι το γεγονός ότι η ΑΕΛ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει σε ντέρμπι (ήττα από ΑΕΚ και Ομόνοια, ισοπαλία Απόλλωνας).

Φυσικά όλα τα πιο πάνω λίγη σημασία έχουν. Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία για την Ανόρθωση και την ΑΕΛ είναι  να παρουσιαστούν στο γήπεδο προετοιμασμένες να αντιμετωπίσουν όλες τις δυσκολίες του αγώνα, και πειθαρχία, σοβαρότητα, αποτελεσματικότητα και πάνω από όλα καθαρό μυαλό να προσπαθήσουν να φτάσουν στη νίκη που άλλωστε είναι και ο πρώτιστος τους στόχος.

Τέλος να σημειώσουμε ότι διαχρονικά η ΑΕΛ και η Ανόρθωση μας προσφέρουν ιδιαίτερες συγκινήσεις στις μεταξύ τους αναμετρήσεις χωρίς όμως να μπαίνουν αρκετά γκολ. Ο κόσμος που θα βρεθεί αύριο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και αναμένεται να είναι αρκετός θα  εκτός από ωραίο θέαμα και συγκινήσεις θα περιμένει κι αρκετά γκολ, πράγμα δύσκολο γιατί μιλάμε ότι θα «κονταροχτυπηθούν» στο αυριανό ματς οι δύο καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος με 7 και 5 τέρματα κατά.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 52χρονος οδηγός του τροχαίου στο Παραλίμνι

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο, με θύμα τον 52χρονο Nichola Charles Fox από τη Βρετανία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top