Γνωστός βουλευτής βγάζει ασπροπρόσωπους τους μάγειρες στο ΚΕΝ Λεμεσού!

Γνωστός βουλευτής βγάζει ασπροπρόσωπους τους μάγειρες στο ΚΕΝ Λεμεσού!

Ασπροπρόσωπους έβγαλε τους μάγειρες στο ΚΕΝ Λεμεσού γνωστός και αγαπητός βουλευτής.

Ο λόγος για τον γνωστό… ποδοσφαιράνθρωπο, Ανδρέα Μιχαηλίδη, ο οποίος κατά τη διάρκεια επίσκεψης της κοινοβουλευτικής επιτροπής άμυνας στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων Λεμεσού, δοκίμασε από το φαγητό της υπηρεσίας και φρόντισε να φανερώσει την ικανοποίησή του για την καλή γεύση του εδέσματος.

«Δώστε τιμητική στους μάγειρες» ήταν το μήνυμα που έστειλε εμμέσως ο γνωστός βουλευτής.  Τα λέει όλα η φωτογραφία άλλωστε:

Φωτογραφία: Σταύρος Κονιώτης

Εκείνος που ξεπροβάλλει πίσω από το κεφάλι του στρατιώτη είναι ο βουλευτής Λεμεσού, Ευθύμιος Δίπλαρος. Οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι το μενού περιείχε και φλαούνα, καθώς και γάλα με τριαντάφυλλο, είναι υπό διερεύνηση.

ΜακΦαν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE