Η Cyprus Airways αυξάνει τη συχνότητα πτήσεων στην Αγία Πετρούπολη. Καθημερινές Πτήσεις για το καλοκαίρι 2018

Η Cyprus Airways αυξάνει τη συχνότητα πτήσεων στην Αγία Πετρούπολη. Καθημερινές Πτήσεις για το καλοκαίρι 2018

Cyprus Airways ανακοινώνει αυξημένη συχνότητα πτήσεων στο δρομολόγιο Λάρνακα-Αγία Πετρούπολη για το καλοκαίρι 2018, από 2 εβδομαδιαίες πτήσεις σε καθημερινές πτήσεις. «Θα αυξήσουμε σταδιακά τις πτήσεις μας στην Αγία Πετρούπολη από δύο σε επτά την εβδομάδα, παρέχοντας στους επιβάτες μας περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερη ευελιξία στην οργάνωση του ταξιδιού τους», δήλωσε η Natalia Popova, Εμπορική Διευθύντρια της Cyprus Airways.

Cyprus Airways προσφέρει δύο κατηγορίες ναύλων, Basic και Flex. Η κατηγορία Flex προσφέρει πρόσθετες υπηρεσίες όπως αποσκευή 23kg, επιλογή θέσης κ.λπ., προσφέροντας στους επιβάτες τη δυνατότητα να προσαρμόσουν την ταξιδιωτική τους εμπειρία σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Οι τιμή του εισιτηρίου μονής διαδρομής από την Κύπρο προς την Αγία Πετρούπολη ξεκινά από 110 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και επιβαρύνσεων. Οι επιβάτες μπορούν να κλείσουν τα εισιτήρια τους μέσω της ιστοσελίδας cyprusairways.com, του τηλεφωνικού κέντρου της Cyprus Airways (από Κύπρο χωρίς χρέωση 8000 8111 ή από εξωτερικό στο +357 24000053) ή μέσω του ταξιδιωτικού τους πράκτορα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα πτήσεων όλων των προορισμών της Cyprus Airways είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα της εταιρίας cyprusairways.com.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινή συνάντηση με Ζελένσκι, Κόστα και Φον Ντερ Λαΐεν πριν την τελετή για την Προεδρία

ΠτΔ: Κοινή συνάντηση με Ζελένσκι, Κόστα και Φον Ντερ Λαΐεν πριν την τελετή για την Προεδρία

Κοινή συνάντηση με τους Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Αντόνιο Κόστα και Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την ημέρα της τελετής έναρξης της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE