ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Δέκα, είκοσι άτομα στην κερκίδα είναι αριθμός ντροπή»

«Δέκα, είκοσι άτομα στην κερκίδα είναι αριθμός ντροπή»

O Άρης Λεμεσού μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook αναφέρεται για την κακή αγωνιστική εικόνα του Γιάννη Χριστόπουλου και παράλληλα τονίζει και κάνοντας μεγάλη αναφορά στην χαμηλή προσέλευση των οπαδών της “ελαφράς ταξιαρχίας” στο γήπεδο, που είναι θέμα το οποίο προβληματίζει αρκετά.

Δείτε την ανάρτηση του Άρη Λεμεσού:

Είναι ηλίου φαεινότερον ότι η αγωνιστική εικόνα του Άρη είναι κακή έως πολύ κακή . Ειδικά στα τελευταία δύο παιχνίδια η ομάδα μοιάζει εντελώς χαμένη, πέραν κάποιον μικρών χρονικών διαστημάτων .

Δεν θα σταθώ στο β μέρος με την ΑΕΛ γιατί στο τέλος 0 από 0 ίσον 0 και ο πυθμένας πλησιάζει επικίνδυνα.

Αυτή η εικόνα προβληματίζει όλους και όπως έχει λεχθεί η διοίκηση ψάχνει λύσεις και ζητούμε από την διοίκηση να βρει άμεσα τις λύσεις που θα δώσουν αποτελέσματα .

Δυστυχώς όμως τον κόσμο του Άρη, αυτή η εικόνα τον ενοχλεί , τον τρομάζει και τον στεναχωρεί. Δίνεται τροφή στις κακές γλώσσες που μόνο κακό κάνουν στην ομάδα και στη εικόνα του συλλόγου γενικά . Μας ενοχλούν και μας εκνευρίζουν καθημερινά οι κακές γλώσσες.

Πέραν της κακής αγωνιστικής εικόνας της ομάδας είναι και η κερκίδα που αδειάζει παιχνίδι με παιχνίδι και δυστυχώς όλο αυτό το σκηνικό είναι πολύ άσχημο για ένα τόσο μεγάλο και ιστορικό σωματείο .

Βέβαια κανένας δεν θα νοιαστεί εάν η κατάσταση αυτή συνεχιστεί στον Άρη . Ξέρετε ο Άρης δεν είναι η ομάδα που πουλάει εισιτήρια και κλικς, για αυτό κανένας δεν ασχολείται. Αν δεν ασχοληθούμε εμείς και οι άνθρωποι που είναι κοντά στον Άρη κανένας άλλος δεν θα ασχοληθεί.

Ως οπαδοί του Άρη αυτή η σελίδα είναι το μοναδικό μέσω φωνής που έχουμε και από εδώ προσπαθούμε καθημερινά να γράφουμε για θέματα που αφορούν τον Άρη .

Στο αγωνιστικό είμαστε σίγουροι ότι υπάρχει η λύση και ευχόμαστε σύντομα η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία να βρουν τον τρόπο να φέρουν την ομάδα σε καλές αγωνιστικές μέρες . Δεν πιστεύουμε να υπάρχει άνθρωπος που ξέρει από μπάλα και να μην συμφωνεί μαζί μας ότι 1ο) αν δούμε ως μονάδες κάθε ένα παίχτη που υπάρχει στο ρόστερ του Άρη είναι ποιοτικός και παίζει σε οποιαδήποτε ομάδα στην Κύπρο και 2ο) Ο Άρης έχει το καλύτερο και πιο πλούσιο ρόστερ των τελευταίων 20 ετών . Δεν αγγίζουμε άλλο το αγωνιστικό γιατί δεν είναι δουλειά μας και γιατί έχουμε ένα κρίσιμο αγώνα αυτή την εβδομάδα . Η άποψη μας είναι ότι εάν η ομάδα παίξει σωστά , συγκεντρωμένα και με όρεξη , μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε και οπουδήποτε.

Η εικόνα της κερκίδας τώρα . Αυτό μας αφορά όλους . Και δεν είναι δικαιολογία ότι η ομάδα δεν παίζει καλά . Πέρσι είχαμε 10 βαθμούς σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος και φέτος έχουμε 9 . Άλλες ομάδες που δεν πάνε καλά δεν παρουσιάζουν αυτή την εικόνα . Δεν παίζουν μπροστά σε εντελώς άδειες κερκίδες . Δέκα , είκοσι άτομα στην κερκίδα είναι αριθμός ντροπή και όσο κι αν υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού το ανέκδοτο ” Οι 300 του Άρη ” αυτός ο αριθμός δεν αρμόζει σε ένα ιστορικό σωματείο όπως ο Άρης .

Εισήγηση μας είναι όπως διοίκηση , κόσμος και παλαίμαχοι να κάνουν ένα βήμα ο ένας προς τον άλλον ώστε να διορθωθεί αυτό το θέμα με την άδεια κερκίδα. Και αυτό πρέπει να γίνει άμεσα . Υπάρχουν λύσεις και με λίγη καλή θέληση όλα διορθώνονται. Άλλωστε μια κερκίδα με κόσμο θα βοηθήσει και την ομάδα .

Με υπομονή (όση μας έμεινε ) , καλή θέληση, 
Με κατανόηση, αναμένουμε ανταπόκριση!

Για τον ΑΡΗ ΜΑΣ !

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του «Δημητρούι» - «Στο περίμενε» οι ανακριτές για κατάθεση

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Νέο «μέτωπο» για Οδ. Μιχαηλίδη - «Πυρά» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Ιδρυμάτων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πώς απαντά η Ελεγκτική

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Τραγωδία στη Λεμεσό: Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου Βύρωνα Στυλιανού



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top