ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανηγύρια στην κυπριακή ομάδα μετά από τρία και… χρόνια! Ο ιστορικός αρχηγικός ρόλος

Πανηγύρια στην κυπριακή ομάδα μετά από τρία και… χρόνια! Ο ιστορικός αρχηγικός ρόλος

Από τη μέρα που παρουσιάζεται στα πρωταθλήματα ΚΟΠ η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Champions Ύψωνα είχε να πετύχει νίκη από τις 30 Νοεμβρίου 2014.

Έτσι, αυτό που πέτυχε το πρωί της περασμένης Κυριακής (03-12-2017) είναι… κάπως ιστορικό για την ομάδα.

Η Champions Ύψωνα κέρδισε τον Απόλλων Λυμπιών με 3-0 για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματο;ς της τρέχουσας περιόδου 2017-2018.

Έτσι, αυτή είναι η δεύτερη νίκη της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας Champions Ύψωνα από τη μέρα που συμμετέχει στα πρωταθλήματα της ΚΟΠ.

Η Champions Ύψωνα πέτυχε την πρώτη της νίκη στο γυναικείο πρωτάθλημα όπου συμμετέχει στις 30 Νοεμβρίου 2014, όταν κέρδισε τότε εντός έδρας με 2-1 τη Δάφνη Τρούλλων.  Είχε ανοίξει το σκορ στο 25΄ η Αναστασία Γεωργίου, ισοφάρισε για τις φιλοξενούμενες στο 48΄ η Νάσια Γεωργίου, με την Ρηγίνα Κρητικού στο 71ο λεπτό να δίνει τη νίκη για την ομάδα του Ύψωνα.

Από τότε η Champions Ύψωνα δεν μπορούσε να γευτεί τη χαρά μίας νίκης.  Την περίοδο 2015 -2016 η ομάδα δεν σημείωσε νίκη και το 2016 – 2017 πήρε έξι βαθμούς λόγω της αποχώρησης της Δάφνης Τρούλλων και τον μηδενισμό της σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος.

Από τις 30 Νοεμβρίου 2014 νίκη στον αγωνιστικό χώρο η Champions Ύψωνα πήρε το πρωί της 03ης Δεκεμβρίου 2017.  Κέρδισε εκτός έδρας με 3-0 την ομάδα του Απόλλων Λυμπιών με σκόρερ την Ελένη Λουκαϊδου στο 16ο και 34ο λεπτό, καθώς και με το εύστοχο πέναλτι της Αναστασίας Γεωργίου στο 39ο λεπτό.

Όπως παρατηρούμε η Αναστασία Γεωργίου ήταν εκ των πρωταγωνιστών αυτών των δύο νικών της Champions Ύψωνα.  Σκόραρε και στα δύο ιστορικά νικηφόρα παιχνίδια της ομάδας της, τόσο στο πρώτο εντός έδρας όσο και στο πρώτο εκτός έδρας που η Champions έφυγε με τα τρίποντα από τα γήπεδα.  Παίκτρια από αυτές που στελέχωσαν την πρώτη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα Champions Ύψωνα από τον καιρό που συστάθηκε και είναι πλέον και αρχηγός, δικαίως, με το περιβραχιόνιο στο μπράτσο.

Μία ομάδα με ελάχιστο προϋπολογισμό με παρουσία στο γυναικείο πρωτάθλημα εδώ και χρόνια έχει ως προπονητή αυτή την περίοδο τον Ηλία Ιωάννου.  Πάντως, οι παίκτριες του κόουτς μαζί με όλο το τεχνικό επιτελείο και τον διευθυντή της Ακαδημίας Champions, Δημήτρη Δημητρίου, πρώην ποδοσφαιριστής (γνωστός με πέρασμα για χρόνια από ΑΕΛ), και νυν προπονητής (με πέρασμα από τον πάγκο της ΑΕΖ), θα το διασκεδάσουν με δείπνο που θα παραθέσει ο τελευταίος σε γνωστό εστιατόριο της Λεμεσού.  Είναι η… ανταμοιβή των κοριτσιών για αυτή τους την επιτυχία.  Πάντως, όποιος θέλει να πάρει μία… γεύση από αυτά τα κορίτσια, αυτές τις παίκτριες που αξίζουν συγχαρητηρίων και χειροκροτήματος για την προσπάθεια που κάνουν για χρόνια, κυρίως οι Λεμεσιανοί φίλαθλοι, θα μπορούν να βρεθούν το πρωί της ερχόμενης Κυριακής (10-12-2017) στο γήπεδο του Ύψωνα έδρας της Champions στην εντός έδρας αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής με την Barcelona FA για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεισαν ηλικιωμένη ότι χρειάζεται χειρουργική επέμβαση ο εγγονός της - Πέρασαν από το σπίτι της και πήραν τα χρήματα

Μεγάλη Πέμπτη: Οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα σε κάθε Ορθόδοξη Εκκλησία για την Σταύρωση του Θεανθρώπου

Κάτι ψήθηκε στο «Τ»: Η κα Ανδρούλα μας μαθαίνει τα μυστικά της φλαούνας – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η Χρύσω Λέφου αποκαλύπτει στο «Τ» πως να βάψεις τα πιο όμορφα αυγά - Το έθιμο, οι εκδοχές και οι συμβολισμοί



Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο ο ΠτΔ και η Φον ντερ Λάιεν για τη διαχείριση του μεταναστευτικού

Στον Λίβανο μεταβαίνει την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την Πρόεδρο της ΕΥρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν, προκειμένου να συζητήσουν τρόπους παροχής πολιτικής και οικονομικής στήριξης στη χώρα από την ΕΕ και την αποτελεσματική διαχείριση του μεταναστευτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top