ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ερμής – Δόξα: Ίδιοι στόχοι… ένα αποτελέσμα!

Ερμής – Δόξα: Ίδιοι στόχοι… ένα αποτελέσμα!

Ο Ερμής θα φιλοξενήσει το απόγευμα (17:00) στο ΓΣΖ την ομάδα της Δόξας Κατωκοπιάς σε ένα αμφίρροπο αγώνα στον οποίο οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν αμφότερες τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Οι «φτεροπόδαροι» θα ψάξουν μέσα στο «σπίτι» τους το βαθμολογικό όφελος (τρεις βαθμούς) έτσι ώστε να μειώσουν τις αποστάσεις από την σημερινή της αντίπαλο ξεφεύγοντας μάλιστα και από την επικίνδυνη ζώνη.

Απ την άλλη η Προσφυγική ομάδα θα ταξιδέψει στην Λάρνακα για να «κυνηγήσει» το μεγάλο «διπλό» με το οποίο θα ανοίξει κι άλλο τις αποστάσεις της από τον Ερμή Αραδίππου.

Οι δύο ομάδες από την Παρασκευή ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον απογευματινό αγώνα με τον Γκόραν Μιλόγεβιτς και τον Λούκα Χατζηλούκα να ετοιμάζουν τα πλάνα τους για να «χτυπήσουν» τη νίκη.

Οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να υπολογίζουν στον Εμεγκάρα (συμπλήρωσε κάρτες) ενώ στα θετικά είναι ότι επιστρέφει ο Τσούμου πίσω για να δώσει σημαντικές βοήθειες.  Από πλευράς του, ο Λούκα Χατζηλούκας δεν προτίθεται να κάνει αλλαγές, πέραν από τις υποχρεωτικές λόγω της απουσίας των Μουχτάρη, Πίκολι και Λουίς Κάρλος, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Πάντως οι δύο ομάδες έχουν τους ίδιους στόχους την εφετινή περίοδο και ο μεταξύ τους αγώνας αναμένεται ιδιαίτερα “καυτός” και αμφίρροπος αφού αμφότερες θέλουν τη νίκη για να ξεφυγούν από την επικίνδυνη ζώνη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top