ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άυξησε τη διαφορά με διπλό η Μπάγερν! Δεν έχει τέλος η… κατηφόρα της Ντόρτμουντ (αποτελέσματα)

Άυξησε τη διαφορά με διπλό η Μπάγερν! Δεν έχει τέλος η… κατηφόρα της Ντόρτμουντ (αποτελέσματα)

Η Μπάγερν Μονάχου πέρασε νικηφόρα από την Φρανκφούρτη, επικρατώντας με 1-0 της Άιντραχτ και βρίσκεται στο +8 από την Λειψία. Δεν… σηκώνει κεφάλι η Ντόρτμουντ, εντός έδρας ήττα (1-2) από την Βέρντερ!

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπάγερν Μονάχου 0-1

Στην αναμέτρηση της «Commerzbank-Arena», η κεφαλιά του φορμαρισμένου Χιλιανού διεθνούς κεντρικού μέσου Αρτούρο Βιδάλ (σκόραρε σε τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος), έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Τζόσουα Κίμιχ στο 20ο λεπτό, ήταν αρκετή προκειμένου η Μπάγερν Μονάχου να νικήσει στην Φρανκφούρτη με 1-0 την Άιντραχτ, η οποία έμεινε με 10 παίκτες στο 73′ λόγω αποβολής του Μάριους Βολφ με αυστηρή απευθείας κόκκινη κάρτα, να φτάσει τους 35 πόντους σε 15 αγωνιστικές του γερμανικού πρωταθλήματος και να παραμείνει στο +6 από τη δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα, την Λειψία.

Μπορούσια Ντόρτμουντ – Βέρντερ Βρέμης 1-2

Νέο στραπάτσο για την απογοητευτική φέτος Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία αγνοεί τη χαρά της νίκης από τον Σεπτέμβριο (μεσολάβησαν δώδεκα ματς για την Bundesliga και το Τσάμπιονς Λιγκ), καθώς η προτελευταία της βαθμολογίας Βέρντερ Βρέμης έκανε «παρέλαση» στην Βεστφαλία και πήρε το πρώτο της τρίποντο εκτός έδρας την σεζόν 2017-18. Μαξ Έγκεσταϊν (26′) και Τεοντόρ Γκεμπρέ Σελασιέ (65′) τα τέρματα για τη νίκη της ομάδας του Φλόριαν Κόφελντ, είχε ισοφαρίσει προσωρινά στο 57′ ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, θέμα χρόνου μοιάζει πλέον η απομάκρυνση του Πέτερ Μπος από τους Κυπελλούχους.

Λειψία – Μάιντς 2-2, Αμβούργο – Βόλφσμπουργκ 0-0

Η Λειψία δεν κατάφερε να ξεπεράσει ανώδυνα τον αποκλεισμό από τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στην Μάιντς εντός έδρας (29′ Κέβιν Καμπλ, πεν. 45+3′ Τίμο Βέρνερ – 39′ Ρόμπιν Κουεσόν, 86′ Εμίλ Μπεργκρίν), έμεινε οκτώ βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου και κινδυνεύει να χάσει και τη δεύτερη θέση, εφόσον η Σάλκε φύγει νικήτρια απόψε από το γήπεδο της Γκλάντμπαχ. Στο μεγάλο λιμάνι του Βορρά, Αμβούργο και Βόλφσμπουργκ βολεύθηκαν με την «λευκή» ισοπαλία, ξανά βασικός στο κέντρο της άμυνας των γηπεδούχων ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Tην Παρασκευή, Στουτγκάρδη – Μπάγερ Λεβερκούζεν 0-2

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top