ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Ρονάλντο το γιόρτασε και η «Βασίλισσα» συνέτριψε τη Σεβίλλη (video)

Ο Ρονάλντο το γιόρτασε και η «Βασίλισσα» συνέτριψε τη Σεβίλλη (video)

Η Σεβίλλη δέχθηκε ένα γκολ για κάθε «Χρυσή Μπάλα» του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος με δύο τέρματα οδήγησε την Ρεάλ Μαδρίτης στον διασυρμό των Ανδαλουσιανών με 5-0.

Φαίνεται ότι για να ξυπνήσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο και να δώσει την καλύτερη φετινή του παράσταση χρειαζόταν λίγος… χρυσός. Ο Πορτογάλος αράδιασε στο παλκοσένικο του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» τις 5 «Χρυσές Μπάλες» του πριν από την σέντρα του αγώνα με την Σεβίλλη και στην συνέχεια… ξεσάλωσε!

Ο Πορτογάλος έβαλε τέλος στην ανομβρία του και με δύο γκολ, οδήγησε την εκπληκτική Ρεάλ Μαδρίτης στο ευρύ 5-0 επί της Σεβίλλης, που θα πρέπει να ευχαριστεί τη «βασίλισσα» που στο δεύτερο ημίχρονο σήκωσε το πόδι από το γκάζι.

Το γήπεδο έγειρε από το πρώτο λεπτό, όταν ο Ρίκο έβγαλε με υπερένταση φαλτσαριστό σουτ του Λούκας Βάθκεθ, όμως από το κόρνερ, ο Νάτσο εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και έκανε το 1-0.

Η σκυτάλη πέρασε στα χέρια του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος μέσα σε 8 λεπτά (23’, 31’ πεν.) διέλυσε κάθε αμυντικό πλάνο της Σεβίλλης, που έμπαζε σε κάθε κατεβασιά της ομάδας του Ζιντάν που βρισκόταν σε φοβερά κέφια.

Δύο μαγικοί συνδυασμοί που κατέληξαν σε υπέροχα τελειώματα από Κρόος (38’) και Ασράφ (52’) έφτασαν τον δείκτη του σκορ στο 5-0, στο πιο εφιαλτικό ημίχρονο της Σεβίλλης από το 1987 και το ντροπιαστικό 8-1 από την Σαραγόσα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέβασε ταχύτητα στην επανάληψη και με εξαίρεση ένα δοκάρι του Μπενζεμά (66’), άφησε την Σεβίλλη στην ησυχία της, με την «βασίλισσα» να κρατάει με ευκολία το 5-0 και να μειώνει στο -5 τη διαφορά από την κορυφή, έχοντας βέβαια ένα παιχνίδι περισσότερο.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top