ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πέθανε το «δρεπάνι» του Μουντιάλ (video)

Πέθανε το «δρεπάνι» του Μουντιάλ (video)

Ο Μπενζαμέν Μασίνγκ, ο Καμερουνέζος στόπερ με τα εγκληματικά τάκλιν στο Μουντιάλ 1990, άφησε την τελευταία πνοή του σε ηλικία 55 ετών.

Ένας από τους πιο σκληρούς αμυντικούς στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων, ο Μπενζαμέν Μασίνγκ, άφησε την τελευταία πνοή στο Καμερούν, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

Ο κεντρικός αμυντικός των “αδάμαστων λιονταριών” στο Μουντιάλ του 1990, ο οποίος έμεινε στην ιστορία για τάκλιν όπως αυτό στον Κλαούντιο Κανίγια, “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών από άγνωστα αίτια.

Ο Μασίνγκ δέχθηκε κίτρινη κάρτα αρχικά για φάουλ στον Ντιέγκο Μαραντόνα στην πρεμιέρα του Καμερούν (και νίκη έκπληξη με 1-0) στη διοργάνωση της Ιταλίας απέναντι στην εθνική Αργεντινής. Στη συνέχεια αποβλήθηκε για το τάκλιν στον Κανίγια και τιμωρήθηκε με τρεις αγώνες. Επέστρεψε στον προημιτελικό απέναντι στην Αγγλία, όπου δέχθηκε κίτρινη κάρτα για το πέναλτι στο οποίο υπέπεσε για φάουλ στον Γκάρι Λίνεκερ.

Στην Ευρώπη αγωνίστηκε στη γαλλική Κρετέιγ από το 1987 μέχρι το 1991, έχοντας αγωνιστεί νωρίτερα στην Ντιαμάντ Γιαουντέ και στη συνέχεια στην Ολιμπίκ Εμβολιέ.

 

Πηγή: www.sport24.gr

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top