ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έτοιμος να κάνει… «θρύψαλα» το ρεκόρ του!

Έτοιμος να κάνει… «θρύψαλα» το ρεκόρ του!

Η χρονιά που διανύει ο επιθετικός της ΑΕΚ Λάρνακας, Φλοριάν Τολεμές δεν μοιάζει, αλλά είναι πέραν των προσδοκιών του παραγωγική.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τούμπας

Ο Τολεμές είναι στην «αιχμή» του δόρατος της επιθετικής γραμμής της ΑΕΚ και κρατάει από το χέρι την ομάδα του οδηγώντας την από επιτυχία σε επιτυχία, αφού σε 13 παιχνίδια κατάφερε να πετύχει 15γκολ (σκόραρε στα 8 από τα 9 τελευταία παιχνίδια της ομάδας του) και δείχνει να προχωράει ακάθεκτος για την ανάδειξη του ως πρώτος σκόρερ.

Το Γαλλικό «κανόνι» της ΑΕΚ ξεκίνησε ιδανικά την φετινή σεζόν όσον αφορά την επικοινωνία του με τα δίχτυα και αν συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς και με τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος (21 στο σύνολο) όχι μόνο θα μπορέσει να καταρρίψει το προσωπικό του ρεκόρ που έχει αλλά θα το κάνει «θρύψαλα».

Ο 30χρόνος Γάλλος επιθετικός από την σεζόν 2012/13 όταν σκόραρε 19γκολ στην Καρταχένα (ομάδα Γ’ Κατηγορίας τότε της Ισπανίας), δεν μπόρεσε ξανά να φτάσει σε τέτοιο αριθμό τερμάτων, όμως την φετινή σεζόν με την φανέλα «κιτρινοπράσινη» φανέλα ο Τολεμές ετοιμάζεται να «σπάσει» το ρεκόρ που κατέχει.

Πάντως αν το πετύχει αυτό ο Τολεμές θα είναι τεράστια επιτυχία όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά και για την ΑΕΚ η οποία θα μπορέσει να αναδείξει για δεύτερη φορά πρώτο σκόρερ στο πρωτάθλημα μετά από δύο χρόνια όταν ο Αντρέ Άλβες είχε πετύχει 19 γκολ, όσα και ο Μακρίεφ της Νέας Σαλαμίνας, αλλά και ο Καβενάγκι του ΑΠΟΕΛ

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top