ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Πεπ απάντησε στις φωνές Μουρίνιο (δηλώσεις)

Ο Πεπ απάντησε στις φωνές Μουρίνιο (δηλώσεις)

«Δεν είναι αλήθεια» είπε ο Πεπ όταν τον ενημέρωσαν ότι ο Μουρίνιο δήλωσε ότι οι παίκτες της Σίτι έπεφταν πολύ εύκολα. «Θέλουμε να παίζουμε. Είμαστε ειλικρινής ομάδα, μια ομάδα που έχει 60%, 65%, 70%, 80% κατοχή, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θέλουμε να παίζουμε. Και αυτό κάναμε, ήρθαμε εδώ για να παίξουμε και αυτός είναι ο λόγος που είμαι τόσο ικανοποιημένος».

Ο Καταλανός ρωτήθηκε για τους ισχυρισμούς του Μουρίνιο για πέναλτι. «Πέρυσι έγινε το ίδιο. Νικήσαμε εδώ και οι δηλώσεις ήταν για τον διαιτητή, όπως και σήμερα. Χθες μίλησε επίσης για τον διαιτητή».

Ο Γκουαρδιόλα συνέχισε. «Παίξαμε εκπληκτικά σήμερα, προσπαθήσαμε να είμαστε υπομονετικοί και έξυπνοι. Ελέγξαμε τις αντεπιθέσεις και τις μακρινές μπαλιές. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, ήταν πολύ σημαντικό ματς για εμάς και τους αντιπάλους μας, είναι ένα μεγάλο credit για τους παίκτες μας».

Σε ερώτηση για τη διαφορά στο σκορ, σχολίασε. «Θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει με περισσότερα γκολ. Αυτό μπορεί να συμβεί. Ομως η προσωπικότητα να παίξουμε ποδόσφαιρο εδώ είναι αυτό που ήθελα. Είμαι χαρούμενος επειδή αυτό τον τρόπο παιχνιδιού μπορούμε να τον έχουμε εδώ επειδή κάποιοι έλεγαν όταν το κάναμε με την Μπαρτσελόνα, ότι δεν μπορεί να συμβεί στην Αγγλία. Είναι δυνατόν, το κάναμε».

Ο Πεπ κατέληξε αναφερόμενος στο πρωτάθλημα. «Δεν είναι δυνατόν να κατακτήσεις τον τίτλο τον Δεκέμβριο. Ομως είναι σημαντική διαφορά για εμάς».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top